|

Trabzonspor'da flaş gelişme

Bordo-Mavililer'in takım kaptanı ve kalecisi Onur Recep Kıvrak Rabotnicki maçı öncesi Sportif Direktör Süleyman Hurma ile tartıştı ve kadro dışı bırakıldı. Tecrübeli oyuncu kamptan ayrıldı.

Yeni Şafak
21:18 - 28/07/2015 Salı
Güncelleme: 21:51 - 28/07/2015 Salı
Yeni Şafak

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Makedonya temsilcisi Rabotnick ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını rakibine ait tesislerde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Bordo-Mavililer kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaparken, daha sonra iki grup halinde pas çalışması yapıldı. Deniz Yılmaz ve Stephane M'Bia takımdan ayrı çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Mehmet Ekici ise çalışmada yer almadı.



Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak ise moralsiz olduğu gerekçesiyle Bordo-Mavililer'in Makendonya'nın Üsküp kentinde akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmana katılmadı. Onur'un antrenmana katılmamasıyla ilgili olarak ise basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, “Onur moralsiz olduğu için antrenmana katılmadı. Biz de kendisine izin verdik. Eğer morali düzelirse aramıza katılacak. Düzelmezse de kendi bilir" şeklinde ifade kullanması kafalarda soru işareti bıraktı.



Bununla beraber Onur'un Hurma ile tartıştığı ve kamptan ayrıldığı belirtildi. İddiaya göre Hurma milli oyuncuya 'Yürüyüşüne dikkat et' dedi, tecrübeli oyuncu yanıt verince gerginlik yaşadı.



'Aramızda diyalog geçti'

Onur Recep Kıvrak ise Süleyman Hurma ile aralarında sadece bir diyalog yaşandığını, herhangi bir tartışmanın olmadığını söyledi. Onur, yaşananlar için üzgün olduğunu ifade ederek, "Bana kadro dışı bırakıldığım söylendi. Ben de İstanbul'a dönüyorum" dedi. Konuyla ilgili şu anda fazla konuşmak istemediğini anlatan Onur, ilerleyen günlerde daha geniş kapsamlı açıklama yapabileceğini sözlerine ekledi.



#Trabzonspor
#Recep Onur Kıvrak
#Süleyman Hurma
9 yıl önce