|

Trabzonspor'da ilk imza Adnan'dan

Trabzonspor, daha önce prensipte anlaştığıSamsunspor'un kaptanı Adnan Güngör ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Aa
00:00 - 12/06/2007 Salı
Güncelleme: 15:01 - 12/06/2007 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor'da ilk imza Adnan'dan
Trabzonspor'da ilk imza Adnan'dan

Trabzonspor, daha önce prensipte anlaştığı Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp yönetim kurulu üyesi GüvenKüçükosman ve Muzafer Ermiş'in hazır bulunduğu imza töreninde, Adnankendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imzaattı.


Adnan imza töreninde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 4 büyük kulübündenbirine geldiğini belirterek, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Türkiye'dedevamlı şampiyonluğa oynayan, devamlı üst sıraları zorlayan, devamlıhedefe koşan bir camiaya geldim. Rahmetli amcam ve babamın vasiyeti olanbordo-mavili formayı giyeceğim için çok onurlu ve gururluyum" dedi.

Trabzonspor'da elinden geleni yapacağını ifade eden Adnan, "Sayınhocama ve yönetime teşekkür ederim. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim.



Bana ve Trabzonspor'a transferim hayırlı olsun. Trabzonspor'da hedefimşampiyonluk yaşamaktır. Bu doğrultuda elimden gelen katkıyısağlayacağıma inanıyorum" diye konuştu.


Yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiş ise Adnan gibi oyuncuyu kadrolarınadahil ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Kendisinden çok şeybekliyoruz. Az önce bahsettiği vasiyet olayı duygulandırıcıydı. Adnan'ınbu vasiyeti yerine getirip başarılı olacağını düşünüyorum. Ondan çok şeybekliyorum" diye konuştu.

İmza töreninde uğurlu sayısı olan 13 numaralı formayı giyen Adnan, ligde9 numaralı formayı giyecek. Samsunspor'da 13 numarayı giyen oyuncu,bordo-mavili takımda Ufukhan'ın 13 numaralı formayı giymesi nedeniyle 9numarayı giyeceği öğrenildi.

17 yıl önce