|

Trabzonspor’da sıradaki hedef Castillo ve Onazi

Transfer çalışmalarına hız veren bordo-mavili takım, Amerikan ekibi FC Dallas'tan Fabian Castillo ve italyan temsilcisi Lazio'dan Ogenyi Onazi konusunda son pürüzleri gidermeye çalışıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/07/2016 Pazar
Güncelleme: 03:35 - 24/07/2016 Pazar
Yeni Şafak

Transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor'da yeni hedefin FC Dallas'tan Fabian Castillo ve Lazio'dan Ogenyi Onazi olduğu öğrenildi. Tenik direktör Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesinin ardından yeniden yapılanmaya giden ve şu ana kadar İbanez ve Matus Bero ile el sıkışan, Sheidaev ve Jan Durica'yı da resmen kadrosuna katan Trabzonspor'da transferin devam edeceği belirtildi. Bordo-mavili takımın kadrosuna takviye etmek istedikleri FC Dallas takımından Fabian Castillo ile Lazio forması giyen Ogenyi Onazi ile de görüşmelerde sona gelindi.



HEPİMİZİN İSTEDİĞİ OYUNCU YOLDA


Castillo için sıkı bir pazarlığa giren yönetim hem oyuncu, hem de kulübüyle büyük oranda anlaşma sağladığı belirtildi. Bu transferle yakından ilgilenen Başkan Muharrem Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hepimizin istediği oyuncumuz yolda. Yolu biraz uzun ama geliyor" ifadelerini kullandı.



Bero ve İbanez'e Dev engeli


Trabzonspor'un transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu Slovak yıldız Matus Bero'nun AS Trencin ile yapılan anlaşmaya göre Şampiyonlar Ligi maçlarını tamamladıktan sonra bordo-mavili takıma katılacağı öğrenildi. Karadeniz ekibinin daha önce transfer görüşmelerine başlandığını açıkladığı Luis İbanez için de aynı yol izlenmişti. İbanez'in Kızılyıldız'ın oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçlarının ardından takıma katılacağı belirtilmişti.



Trabzonspor Macaristan yolcusu


Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının Trabzon etabını tamamladı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı çalıştı. İdman, futbolcuların taktik çalışmasıyla sona erdi. Bordo-mavililer, bugün 21 günlük kamp çalışmaları için Macaristan'ın Györ kentine gidecek.





#Fabian Castillo
#Ogenyi Onazi
#Trabzonspor
8 yıl önce