|

Tudor: Penaltı doğru bir karar değil

Sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Igor Tudor, kendileri lehine verilen penaltının doğru bir karar olmadığını söyledi.

Yeni Şafak
09:18 - 22/01/2017 Pazar
Güncelleme: 09:40 - 22/01/2017 Pazar
IHA
Igor Tudor, 2016 yılında geldiği Karabükspor'un başında toplam 18 maça çıktı.
Igor Tudor, 2016 yılında geldiği Karabükspor'un başında toplam 18 maça çıktı.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuştu.



Penaltı pozisyonu ve Galatasaray'da Yasin Öztekin'in golden önce elle kontrol ettiği yönündeki eleştirilerle ilgili sorulan soruya Tudor, şöyle cevap verdi:


  • "Hakemlerden şikayet ediyorum bildiğiniz gibi ama bunu söylemem gerekiyor. Televizyonda izledim, dürüst olmam gerekiyor. Penaltı bana göre haksız, penaltı değil. Yasin'in pozisyonu için de televizyonda gördüğüm kadarıyla yüzde 50-50 diyebilirim. Çünkü bir açıdan var gibi görünüyor diğer açıdan yok gibi görünüyor. Savunma hattımızda bir sıkıntı olduğunu ben de fark ettim. Sorun önde kalmak veya geride karşılamak değil rakibi, sorun öndeki arkadaşlarımızın toplu oyuncuya baskı yapmaları. Eğer önde oynayacaksanız toplu oyuncuya baskı yapmanız gerekir. Bu şekilde hazırlanmıştık ama Selezniov tam hazır olmadığı için geri çekilmek zorunda kaldık, geri çekilince agresifliğimizi kaybettik. Sıcağı sıcağına olduğu için en iyi maçımız olmadığını söyleyebilirim."


#Igor Tudor
#Karabükspor
#Galatasaray
7 yıl önce