|

Türk futbolunun durumu hiç iyi değil

Kulüpler Birliği Vakfı, hakem hataları ve e-bilet problemleriyle ilgili toplandı; TFF Başkanı Yıldırım Demirören, asıl sorunlara da değindi: "Gerçekleri görmek zorundayız. Kavga yaparsak, futbolumuz daha aşağı gider."

Yeni Şafak
04:00 - 14/11/2014 Cuma
Güncelleme: 22:41 - 13/11/2014 Perşembe
Diğer

Kulüpler Birliği Vakfı, dün hakem hataları ve e-bilet konusundaki problemler başlığı altında bir toplantı gerçekleştirdi. Fenerbahçe hariç 17 kulübün başkan ve temsilcilerinin katıldığı toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakem hataları ve e-bilet dışında Türk futbolunun birçok problemi olduğuna dikkat çeken Demirören, "Türk futbolunun problemlerinden bir tanesi de hakem hatalarıdır.  Hatalar olacaktır ve biz bu hataları ortadan kaldırmak için çalışacağız. Sadece hakemlere değil, basın, yönetici, taraftarın hatalarına da bakacağız. Futbolun bugününü değil geleceğini de kurtarmak için çalışacağız. Art niyetli olmayan çözümler bulmalıyız. Türk futbolunun durumu maalesef iyi değil ve istenen seviyede değil. Gerçekleri görmek zorundayız. Kavga yaparsak, futbolumuz daha aşağı gider" ifadelerini kullandı.  


Asıl sorun mali durum

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, borçları neredeyse milyar Euroları bulan kulüplerin mali sıkıntılarına da dikkat çekti. Futbolun gerçek derdinin mali durumlar olduğunu kaydeden Demirören, "Eğer kulüplerimiz mali akışlarını, harcama problemlerini çözmezse Türk futbolunu çok büyük tehlikeler bekliyor" dedi. 

#Türk futbolunun
#durumu
#hiç iyi değil
9 yıl önce