|

Uğur İnceman Eskişehirspor’da

PTT 1. Lig'e düşen Eskişehirspor, Hollanda'nın Roda takımında forma giyen orta saha oyuncusu 35 yaşındaki Uğur İnceman ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni Şafak
17:30 - 14/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:42 - 14/07/2016 Perşembe
DHA
Tecrübeli futbolcu önümüzdeki sezon PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek.
Tecrübeli futbolcu önümüzdeki sezon PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek.

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Hollanda'nın Roda takımında forma giyen Uğur İnceman, kırmızı siyahlı ekiple bir yıllık sözleşme imzaladı.



Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, bu sezon şampiyon olacaklarını söyledi. Erkan Zengin transferinin de bugün içerisinde çözülebileceğini belirten Ünal, şöyle devam etti:



  • 'Uğur bizim çok istediğimiz bir oyuncu kardeşimizdi. Türk futboluna çok ciddi katkılar sağladı ve ardından Avrupa'daki başarılarını hepimiz biliyoruz. Sadece bir çift sözümüze Hollanda'daki takımıyla sözleşmesi devam etmesine rağmen anlaştı ve davetimize icabet etti. Ne kadar büyük bir camiaya geldiğinin farkında. Çünkü Eskişehirspor Süper Lig'de de şampiyonluklar yaşayacak. Bu sezon ki şampiyonluk tarihte unutulmayacak bir şampiyonluk. Bu sezon bir diriliş mücadelesi var. Oyuncularımız da bunun farkında. Arka arkaya gelecek transferlerimiz var. Erkan Zengin olayı bizi biraz yoruyor. Bugün onu da neticelendirmeyi umuyorum. Bu sezon şampiyon olacağız.'


Uğur İnceman ise Eskişehir'e şampiyonluk yaşamak için geldiğini ifade ederek, 'Buraya gelmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi geldiğim andan itibaren anladım. Çok heyecanlıyım. Birçok kulüpte oynadım. Bir telefonla orada devam eden sözleşmemi feshettim. Avrupa'da oynamak için bir şansım vardı. Böyle bir teklif gelince hiç düşünmeden kulübümden izin istedim. Buraya şampiyon olmak için geldim' dedi.




#Eskişehirspor
#Uğur İnceman
#Halil Ünal
8 yıl önce