|

Ümit Özat: Şenol Güneş'in elini bir daha öpmem

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş maçında gerginlik yaşadığı Şenol Güneş'in karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalara ateş püskürdü. Özat, "Şenol Güneş'i İstanbul'un büyüsü bozmuş. 70 yaşından sonra İstanbul'a gelince değişmiş.Cüssemle ilgili güya espri yapmış. El öpmeyle ağız aşınmaz ama onun elini bir daha öpmem" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
09:09 - 3/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:44 - 3/04/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Ümit Özat maç öncesi Şenol Güneş'in elini öpmüştü.
Ümit Özat maç öncesi Şenol Güneş'in elini öpmüştü.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldukları mücadele sonrasında Şenol Güneş'le ilgili sert sözler sarf etti. Şenol Güneş'in maç sonu açıklamalarına tepki gösteren Özat, "Şenol Güneş'i İstanbul'un büyüsü bozmuş. 70 yaşından sonra İstanbul'a gelince değişmiş" dedi.

Beyaz TV'ye bağlanan Özat'ın açıklamaları şöyle;

"Onun elini bir daha öpmem"
  • "İstanbul'un büyüsü kendisini bozmuş. 70 yaşında İstanbul'a gelince bozulmamak mümkün değil. Biz onu Trabzon'dan öğretmen Şenol Güneş olarak biliyoruz. Cüssemle ilgili güya espri yapmış. El öpmeyle ağız aşınmaz ama onun elini bir daha öpmem. O benim cüssemle alay edebilir ama bugün 100 kilosun yarın 80 kilo olursun, insanlık hali.
"Biz yıllarca Şenol Güneş'i anlamakta çok zorluk çektik"
  • Sen kalkıp bunu bir medya malzemesi yaparsan bu ezikliğinin bir belirtisidir. Hiç kusura bakmasın bundan sonra elini öpmeyiz. Olayları başka yerlere çekmeye çalışıyorlar. Fenerbahçeli geçmişimden dolayı yapıyor diyorlar, ama bununla ilgisi yok. Onun Trabzonspor'dayken yaşadığı şey sırasında ben Almanya'daydım. Biz yıllarca Şenol Güneş'i anlamakta çok zorluk çektik, Türkçe'yi çok iyi konuştuğu için. Hatta Kore'ye giderken yanına tercüman bile vermedik. Yaptığı hoş değildi.
"Kolay değil 70 yaşında İstanbul'a gelmek"
  • Bu yaştan sonra belki 2 sene üst üste şampiyon olacak. Bunu kaldıramıyor olabilir. Kolay değil 70 yaşında İstanbul'a gelmek. 70 yaşında üst üste 2. kez şampiyon olacak hoş değil bunlar. Bütün Türkiye, Şenol Güneş'in şivesiyle, giyimiyle, saçıyla dalga geçerken ben sahip çıktım. Şimdi aynı hatayı sen yapıyorsun Şenol Güneş. Ne farkın kaldı diğerlerinden?"

#Ümit Özat
#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Gençlerbirliği
7 yıl önce