|

Uslu: İsmail Köybaşı'yı transfer etmişsiniz

Fenerbahçe Genel Sekteri ve Basın Söscüsü Mahmut Uslu, Diego Ribas'ın sarı-lacivertli takıma dönmeyeceğini söyledi. Uslu, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen İsmail Köybaşı ile ilgili de ilginç bir yorumda bulundu.

Yeni Şafak
15:20 - 12/07/2016 Salı
Güncelleme: 16:10 - 12/07/2016 Salı
Diğer
Mahmut Uslu, Fenerbahçe'nin gündemindeki konular ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Mahmut Uslu, Fenerbahçe'nin gündemindeki konular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu, Aatif Chahechouhe, Fabiano ve Ramazan Civelek için düzenlenen imza töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.



'Bir daha Fenerbahçe'ye dönmeyecek'

Fanatik'te yer alan habere göre; futbol şubesinin gündemindeki konularla ilgili konuşan Uslu, "Diego Ribas bir daha Fenerbahçe'ye dönmeyecek" dedi. Deneyimli yönetici, Diego Ribas ile ilgili yönetim kurulu kararı olduğunu söyleyerek, 1 yıl daha kontratı bulunan Brezilyalı futbolcunun her şartta elden çıkarılacağını ifade etti.


Diego Ribas'ın babası Flamengo'yu doğruladı


'Selçuk Dereli haddini aşmıştır'

EURO 2016'da oynanan Portekiz-Fransa finali sonrası attığı tweet nedeniyle eski hakem Selçuk Dereli'yi hedef alan Uslu, "Haddini, seviyesini aşmıştır. Sosyal medyada bu tür ifadeler kullanmak yakışık almaz" yorumunu yaptı.





'Siz zaten İsmail Köybaşı'yı transfer etmişsiniz'

Bundan sonraki süreçte transferde nasıl bir yol izleyecekleri konusunda sır vermeyen Mahmut Uslu, Beşiktaş'la bağları kopan İsmail Köybaşı için de bir yorum yaptı: "Siz zaten İsmail Köybaşı'yı Fenerbahçe'ye transfer etmişsiniz."



  • Gökhan Gönül'ü Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'nin karşı atağa geçerek bonservisi elinde olan İsmail Köybaşı ile anlaşma sağlandığı iddia ediliyor. Köybaşı geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 35 resmi maça çıktı. Başarılı sol bek bu karşılaşmalarda 3 asist yapma başarısı gösterdi.

Yeni Şafak Spor'u
da takip edebilirsiniz...














#Diego Ribas
#Fenerbahçe
#Mahmut Uslu
8 yıl önce