|

Usta, Kucka için İtalya'ya uçuyor

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Milan Kulübü’nü satın alan Çinli yatırımcılarla İtalya’da görüşerek, Juraj Kucka transferini bitirmeye çalışacak. Bordo-mavililer, listedeki diğer isim Visca içinse teklifini arttırdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/06/2017 Pazar
Güncelleme: 02:04 - 25/06/2017 Pazar
Yeni Şafak
Juraj Kucka
Juraj Kucka

Gelecek sezon 50. yılını kutlayacak olan ve şampiyonluğu kazanarak coşkuyu katlamak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo-mavililerin transfer gündeminde öne çıkan isimler ise İtalya'da Milan takımının formasını giyen orta saha oyuncusu Juraj Kucka ve Başakşehir'in başarılı kanat oyuncusu Edin Visca olarak göze çarpıyor. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Kucka transferiyle bizzat kendisinin ilgileneceği ve bugün İtalya'ya giderek Milanlı yetkililerle masaya oturacağı öğrenildi. Usta'nın, İtalyan kulubünü 800 milyon Euro bedelle satın alan Çinli yatırımcılarla biraraya geleceği belirtildi. Kucka’nın yüksek bonservisi yönetimi düşündürse de, Slovak oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katma formülünün masaya yatırılacağı belirtildi. Usta'nın, önceki gün açıkladığı üzere İtalya'da Kucka'nın yanı sıra 1-2 oyuncu ile daha temasa geçmesi bekleniyor.

VİSCA İÇİN YENİ TEKLİF SUNULDU

Trabzonspor'un gündemdeki oyunculardan Visca için de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başakşehir forması giyen Bosna Hersek'li futbolcu için daha önce Yusuf Erdoğan ve 2.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtilen bordo-mavililer, İstanbul ekibinden olumsuz yanıt aldı. Trabzonspor'un, takıma katkı sağlayacağını düşündüğü Visca için yeni teklifine Aytaç Kara'yı da eklediği belirtildi. Böylece son teklifin Yusuf Erdoğan ve Aytaç Kara'nın yanında 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi. İstikrarlı performansı ve skora katkısının yanında takım disiplinini bozmayan bir yapıya sahip olan Visca'nın geçtiğimiz günlerde, ''Hayatımda ve kariyerimde yenilik için zamanın geldiğini düşünüyorum'' paylaşımı Bosna Hersek'li futbolcunun, Karadeniz ekibinde forma giymek istediği ancak kulüpler arası anlaşmayı beklediği şeklinde yorumlandı. Geride kalan sezonda çıktığı 43 resmi maçta 10 gol atan ve 10 asist yapan Edin Visca, Süper Lig'in son üç sezonunda çıktığı 102 lig müsabakasında skora en fazla katkı sağlayan orta saha oyuncuları arasında üst sıralarda yer alıyor. Ligde bu süreçte 33 gol atan ve 13 asist yapan 27 yaşındaki futbolcu, 46 gole etki etmeyi başardı.

#Trabzonspor
#Muharrem Usta
#Juraj Kucka
7 yıl önce