|

'Utanç verici bir olay'

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Trabzonspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle büyük hayal kırıklığı içinde. Robin van Persie, daha önce bu tarz bir olaya şahit olmadığını söyledi.

Yeni Şafak
08:28 - 26/04/2016 Salı
Güncelleme: 08:45 - 26/04/2016 Salı
Diğer
Van Persie, Trabzon'da yaşananları değerlendirdi.
Van Persie, Trabzon'da yaşananları değerlendirdi.

Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinin son anlarında tribünden sahaya inen bir saldırgan, çizgi hakemi Volkan Bayarslan'ı darp etmişti. Bu olayın ardından hakem Bülent Yıldırım maçı tatil etti. Sarı-Lacivertliler'in Hollandalı süperstarı Robin van Persie, yaşananlar sonrası adeta şok oldu. Fanatik'in haberine göre tecrübeli futbolcu, “Bu, utanç verici bir olay. Yaşananlar Türkiye'nin imajını sarstı" ifadelerini kullandı.



'Arkadaşlarım uyarmıştı'

Robin van Persie, “Trabzon deplasmanına giderken arkadaşlarım beni uyarmıştı. Ancak ben bir olayın yaşanmasını düşük bir ihtimal olarak görüyordum. Çeşitli ülkelerde, yüzlerce maça çıktım. Hayatım boyunca böyle bir şeyle karşılaşmadım. Dediğim gibi, ülke imajı açısından hiç iyi olmadı. Umarım tedbirler alınır ve bir daha bu tarz bir olayın yaşanmasına izin verilmez" diye konuştu.




'Şampiyonluk şansımız eşit'

Beşiktaş ile kıyasıya girişilen şampiyonluk yarışına değinen 32 yaşındaki forvet şunları söyledi: Rakibimizin bir gün önce puan kaybetmesi, bizi iyice motive etti. Trabzonspor karşısında zorlanmadan, hak ettiğimiz bir galibiyete koşuyorduk. Son dakikada yaşananlar tadımızı kaçırdı. Şunu açık bir şekilde söyleyebilirim ki, kalan 4 haftada en az Beşiktaş kadar şampiyonluk şansımız var. Bence her şey son haftada şekillenecek.














#Fenerbahçe
#Robin Van Persie
#Süper Lig
8 yıl önce