|

Valencia Luis Nani'nin serbest kalma bedeli belli oldu

Fenerbahçe'den Valencia'ya transfer olan Luis Nani'nin serbest kalma bedeli belli oldu. İspanyol kulübü Portekizli oyuncunun sözleşmesine ciddi bir satın alma bedeli koydurttu.

Yeni Şafak
09:51 - 13/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 07:01 - 13/07/2016 Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe'den Valencia'ya transfer olan Luis Nani'nin serbest kalma bedeli de belirlendi.
Fenerbahçe'den Valencia'ya transfer olan Luis Nani'nin serbest kalma bedeli de belirlendi.

Valencia Kulübü, Fenerbahçe'den 8.5 milyon Euro'ya transfer ettiği, Portekizli Nani'nin serbest kalma bedelini belirledi. İspanyol ekibi, Portekizli yıldızın sözleşmesinde bulunan özel madde sayesinde bu rakama işi bitirmişti. İspanya'daki kurallar gereği Valencia da 29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesine 'satın alma maddesi' koymak zorundaydı.



'Yarasalar' bu rakamı 14.5 milyon Euro olarak belirledi. Nani de bu rakamı kabul etti. Yıldız futbolcuyu transfer etmek isteyen bir takım bu rakamı İspanya Futbol Federasyonu'na ödediği takdirde Nani'yi kadrosuna katabilecek.



  • Bilindiği üzere Nani'nin Valencia'ya 8.5 milyon euroya satılması spor kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcunun sözleşmesine koydurduğu satın alma maddesi sebebiyle sarı lacivertliler yıldız futbolcudan daha fazla para kazanma fırsatını kaçırmıştı.









#Luis Nani
#Fenerbahçe
#Valencia
8 yıl önce