|

'Van Persie Fenerbahçe'de kalacak'

Bugün bazı basın yayın organlarında Van Persie'nin takımdan ayrılacağı ve Stoke City'e kiralık olarak gönderileceği öne sürülmüştü. Sarı lacivertli kulüp bugün Hollandalı futbolcunun menajeriyle görüştü ve kararlarını bildirdi. Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu ve kulüp oyuncunun son durumu ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Yeni Şafak
17:34 - 21/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:52 - 21/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Van Persie ile yola devam edeceklerini açıkladı.
Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Van Persie ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Fenerbahçe'de Van Persie bilmecesi son buldu. Yıldız futbolcu hakkında basında çıkan 'Stoke City'ye kiralık gidecek' haberlerine sarı lacivertli yönetici İlhan Ekşioğlu cevap verdi.



Bugün Van Persie'nin menajeriyle kulüpten uzun bir görüşme gerçekleştiren sarı lacivertli yönetim Hollandalı futbolcuyla yola devam kararı aldı. Ekşioğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeyi kullandı;



  • Van Persie'nin menejeri kulübümüze gelmiştir ve yapılan görüşmenin ardından kendisinin kulübümüzde futbol yaşantısına devam edeceği bildirilmiştir.





Fenerbahçe: Van Persie kalacak


Fenerbahçe Kulübü de yıldız oyuncu için resmi siteden bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama;


  • ''Son dönemde görsel, yazılı ve internet basınında futbolcumuz Robin van Persie'nin kulübümüzden ayrılacağına dair bazı haberler yer almaktadır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Hollandalı futbolcunuzun menajeriyle gerekli görüşmeler yapılmış olup, futbolcumuzun herhangi bir kulübe transferi söz konusu değildir.'


Bugün Milliyet Gazetesi'nde yer alan 'Van Persie ayrılıyor' haberinin detaylarını okumak için tıklayın;






#Van Persie
#Fenerbahçe
#İlhan Ekşioğlu
8 yıl önce