|

Volkan: Ne ayılığımız kalıyor ne başka bir şey

Beşiktaş'ın sahasında Fenerbahçe'yi ağırladığı derbi esnasında siyah-beyazlı tribünlerden büyük tepki alan Volkan Demirel, buna anlam veremediğini söyledi.

Yeni Şafak
09:41 - 6/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:47 - 6/02/2017 Pazartesi
AA
Volkan Demirel maç sonrası Beşiktaş taraftarına tepki gösterdi.
Volkan Demirel maç sonrası Beşiktaş taraftarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe Takım Kaptanı Volkan Demirel, Beşiktaş derbisinde taraftarının kendisine tepki göstermesine anlam veremediğini kaydetti.



Karşılaşmada ortamı gerecek herhangi bir şey yapmadığını ileri süren deneyimli file bekçisi şunları söyledi:


  • "Ne ayılığımız kalıyor ne başka bir şey"
  • Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Tabii ki derbilerde atmosfer yükseliyor. Neden böyle olduğunu ben de bilmiyorum. Benim anlamadığım şu, ben bugün hiçbir şey yapmadım. Neden bana tepki? Ne ayılığımız kalıyor, ne başka bir şey. Olayları buraya taşıyanlar başkaları. Daha sonra bunun hakkında konuşacağım ve gereken şeyi söyleyeceğim. Beşiktaş çok iyi takım, çok iyi statları var ama bu olayları buraya getirenlerin altını kazımak lazım.
  • "Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu biliyorduk"
  • İyi bir galibiyet aldık. Beşiktaş'ın iyi futbol oynadığını, iyi bir takım olduğunu, bu zamana kadar iç sahada mağlup olmadıklarını ve her maçta gol attıklarını biliyorduk. İlk yarım saat ona göre gardımızı aldık. İlk 30 dakika istediğimiz gibi geçti. Rakibin 10 kişi kalmasıyla avantajı yakaladık. İkinci yarı oyunu ele geçirerek, galip gelmesini bildik.



#Fenerbahçe
#Beşiktaş
7 yıl önce