|

Webo: Şampiyonluğu başka zaman kutlasınlar

Osmanlıspor'un golcüsü Pierre Webo, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçına ilişkin, 'Şampiyonluğu başka bir zaman kutlasınlar. Osmanlıspor'a karşı şampiyonluklarını ilan etmesinler, son hafta ilan etsinler' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
13:46 - 12/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:11 - 12/05/2016 Perşembe
AA
Pierre Webo (Osmanlıspor)
Pierre Webo (Osmanlıspor)

Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda lider Beşiktaş ile karşılaşacak Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi hedefi nedeniyle sahaya 3 puan için çıkacak.



Osmanlıspor'un golcü oyuncusu Pierre Webo yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kendi maçlarında ilan etmelerini istemediklerini dile getirdi.







'14 haftadır yaptığımızı Beşiktaş'a karşı da yapacağız'

Webo, "Şampiyonluğu başka bir zaman kutlasınlar. Bu bizim maç olmasın. Osmanlıspor'a karşı şampiyonluklarını ilan etmesinler, son hafta ilan etsinler." dedi.



Galibiyet amacıyla maça çıkacaklarını anlatan Webo, şunları söyledi:



"Bizim de ulaşmaya çalıştığımız hedeflerimiz var. Maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 14 haftadır yaptığımızı Beşiktaş'a karşı da yapacağız. Kazanmak istiyoruz. Ulaşmamız gereken hedefler var, bu maçta onlardan biri."



Sahaya oynamak için çıkan takımlara karşı iyi sonuçlar elde ettiklerini vurgulayan golcü oyuncu, "Defans yapan ve kapanan takımlara karşı zorlandık. Bizim silahlarımız var, onları kullanacağız. Galibiyet için sahaya çıkacağız. Hedeflere ulaşmak açısından bu maç çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

















#Pierre Webo
#Osmanlıspor
#Beşiktaş
8 yıl önce