|

West Ham'da Mancini sesleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic topun ağzında. Ada basını Hırvat teknik adamın alınacak ilk mağlubiyette gönderileceğini belirtti.

Yeni Şafak
11:28 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 12:26 - 27/09/2016 Salı
Yeni Şafak
West Ham tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaparken teknik direktör Bilic'in görevine son verileceği konuşuluyor.
West Ham tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaparken teknik direktör Bilic'in görevine son verileceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de müthiş bir başarı grafiği yakalayan West Ham United, bu sezon ise adeta kabus yaşıyor. Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic'in teknik direktörlüğünü yaptığı başkent temsilcisi, ligin ikinci haftasında evinde aldığı 1-0'lık Bournemouth galibiyeti dışındaki tüm maçlarından mağlubiyetle ayrıldı. Altı maçta beş yenilgisi bulunan West Ham United, tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaptı.



Tüm bunlar yaşanırken İngiliz basını, Hırvat teknik adamın takımdan gönderilebileceğini iddia etti. Bilic'in kötü futbol oynattığını ve takım içinde ciddi bir huzursuzluk yaşandığını iddia eden Ada basını, tecrübeli çalıştırıcının gönderilmesi halinde takımın başına gelecek ismin ise Roberto Mancini olacağını belirtti.



Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Inter'e giden ve burada yönetimle yaşadığı sıkıntılar sebebiyle sezon başında görevinden ayrılan Mancini'nin İngiltere'de çalışmaya sıcak baktığı aktarılırken Bilic'in alınabilecek ilk mağlubiyette görevine son verilebileceği ifade edildi.









#Slaven Bilic
#Beşiktaş
#West Ham United
8 yıl önce