|

'Ya takımdan gider ya da tribüne çıkar'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım oyuncularının kafasının karıştığını belirtirken özellikle bir futbolcu için net konuştu.

Yeni Şafak
10:02 - 27/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 11:28 - 27/08/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, daha önce kalacağını açıkladığı Moussa Sow'un takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile birlikte Habertürk TV'nin yayınına katılan Yıldırım, yıldız futbolcu konusunda, "Sow'a 17 milyon euro verirler, kendisi de isterse önüne geçemeyiz. Hoca da kalmasından yana. Fenerbahçe'de kalmak istiyor mu, bilmiyoruz. Bu durum 2-3 güne kadar netleşir. Sow için menajerler geldi. Sow ile konuştum, 'Gitmek istemiyorum' dedi. Ancak son iki gündür, 'Gitmek istiyorum, idmana çıkmam' diyormuş. Sow'un kafasını karıştırmışlar. Artık yolcu görünüyor. Ya yolcu, ya da tribüne yolcu. Onu affetmem yani" ifadelerini kullandı.



Başkan Yıldırım'ın diğer konularda açıklamalarının satır başları şöyle; "2000 yılında Terraneo Inter'de görevliydi. O zaman dostluğumuz başladı. Fenerbahçe kurşunlanmadan önce liderdi ama futbolcuların ölüme götürüleceği bir olaya imza atıldı. O çocukların tek bir tanesine zarar gelecekse 100 şampiyonluk kaybetmeyi göze alırım.



'Gerekirse Messi'yi alacağım'

Feghouli bizim için önemli ve alternatif oyuncular da var. Gerekirse Messi'yi transfer edeceğim. En azından gidip konuşacağım. Arda Turan'a 2011'de 15 milyon euro teklif ettim vermediler. Kiralık olarak şimdi 5 Milyon euro verdim ama olmadı."



#aziz yıldırım
#moussa sow
#fenerbahçe
#transfer
9 yıl önce