|

Yanal'dan talimat: Pres

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, presle rakibi boğan bir takım istiyor. Deneyimli hoca idmanlarda, rakip takımın savunmasına baskı yaptırarak, hücuma çıkışını engellemeye yönelik çalışmalar yaptırıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 01:23 - 14/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'nın Samorin kasabasında sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularına takım olgusunu geliştirmeye yönelik idmanlar yaptırıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, takımına isabetli pas, rakibe savunmadan başlayan pres, hava topu hakimiyeti, şut ve mücadeleye yönelik çalışmalar yaptırıyor. Özellikle rakip takımın savunmasına baskı yaptırarak, hücuma çıkışını engellemeye dayalı çalışmalar yapılıyor. Gol yollarında da oyuncularından bireysel davranmamalarını isteyen Yanal, “Sadece gol atmak değil attırmak da çok önemlidir. Takım olarak hareket etmeliyiz” diyerek uyarıda bulunuyor.



SHEİDAEV ISINMA TURLARINDA

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi ilk transferi olarak dikkat çeken 20 yaşındaki Azerbaycan asıllı Rus futbolcu Ramil Sheidaev, takıma alışmaya başladı. Hava topu idmanında iyi performans sergileyen Sheidaev, hava hakimiyeti, sertliğiyledikkati çekti.


#Trabzonspor
#Ersun Yanal
8 yıl önce