|

Yarış şimdi başlıyor

Trabzonspor'u Sivasspor karşısında galibiyete taşıyan futbolculardan Burak Yılmaz, ''Kazanarak hedefe kilitlendik'' derken; Okay Yokuşlu ise, ''Ayak seslerimiz artık ligin zirvesinden duyulacak'' dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/11/2017 Salı
Güncelleme: 03:28 - 28/11/2017 Salı
Yeni Şafak
​Süper Lig'de Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yenerek, bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanan Trabzonspor, hedef yükseltti.
​Süper Lig'de Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yenerek, bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanan Trabzonspor, hedef yükseltti.

Süper Lig'de Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yenerek, bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanan Trabzonspor, hedef yükseltti. Bordo-mavililere 3 puanı getiren galibiyetin mimarlarından Burak Yılmaz ve Okay Yokuşlu, zirve için bu maçtan alınan galibiyetin büyük önem taşıdığını belirtti. Sezon başında Trabzonspor'a geri dönerek gollerine kaldığı yerden devam eden Burak, kendi kaderlerini kendilerinin belirlediğini söylerken, orta sahanın vazgeçilmez isimlerinden olan Okay ise artık gözlerinin yukarılarda olduğunu belirtti.

Burak Yılmaz, Sivasspor maçının kendileri adına sezonun en kritik müsabakalardan biri olduğunu söyleyerek, “Ya kazanıp üst sıraları hedefleyecektik ya da alt sıralardan kurtulmak için mücadele edecektik. Kazanarak önemli bir hedefe kilitlendik. Maçları tek tek düşünüyoruz. İlk yarının sonuna kadar kayıpsız gidersek sezonun ikinci yarısında çok daha iddialı ve kaliteli bir takım izletebiliriz” diye konuştu.

AYAK SESLERİMİZ ZİRVEDE DUYULACAK

Bordo-mavili takımın milli oyuncularından Okay Yokuşlu ise, galibiyet golünü attığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Attığım golün galibiyeti getirmesine ve taraftarlarımızı mutlu etmesine sevindim. Trabzonspor’un ayak sesleri artık ligin zirvesinde duyulacak. Zirveyi kovalayan, kazanma alışkanlığı edinen bir takım olacağımıza inanıyorum” dedi.

  • Kupalar istiyorum
  • Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, bordo-mavili takımın ligdeki durumu ve kendi kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. beIN SPORTS'a konuşan 20 yaşındaki futbolcu, gelişimini sürdürdüğünü belirterek, ''Tahmin ettiğim sürede A Takıma geldim. Sadi Tekelioğlu'yla altyapıda çalışıyorduk, profesyonel takıma teknik direktör olunca bizi de aldı. Profesyonel bir ekibe sahibim. Kendime yatırım yapıyorum. Bunların ücretini ben ödüyorum. Aldığım ücretleri de aileme veriyorum. Evimiz 3 yıl önce köprü geçtiği için yıkılmıştı. Anneme, 'Sen üzülme ben sana ev alacağım' dedim ve çok şükür aldım'' dedi.

HEDEFİM İSPANYA LİGİ'NDE OYNAMAK

A Milli Takım ve bordo-mavili kulüpte kupalar kazanmak istediğini belirten genç futbolcu, ''Önümde hedeflerim var. Milli takım ve Trabzonspor'da kupalar kazanmak istiyorum. 5 yıllık sözleşmem var, Trabzonspor'a vefa borcumu ödemem lazım. Bu sürecin ardından Avrupa hedefim tabii ki var. İspanya Ligi bana uygun. Bütün liglerde oynamak isterim ancak yakın olduğum lig İspanya'' ifadelerini kullandı.

#Trabzonspor
#Oktay Yokuşlu
6 yıl önce