|

Yeni Kartal iddialı konuştu

Beşiktaş, sezonun ilk imzasını Almanya'nın Hoffenheim takımından transfer ettiği Andreas Beck’e attırdı. Siyah beyazlı takımla 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Beck, “Kupalar ve zaferler yaşamak istiyorum” dedi .

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/07/2015 Pazar
Güncelleme: 10:02 - 5/07/2015 Pazar
Yeni Şafak

Beşiktaş, sezonun ilk imzasını Alman ekibi Hoffenheim'dan transfer ettiği Andreas Beck'e attırdı. Alman yıldız, dün düzenlenen törende kendisini 3+1 yılllığına Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı. Sözlerine "Merhaba" diyerek başlayan Beck, "Çok guruluyum. Burada olmak harika bir duygu. Erdal Torunoğulları'na ve Tayfun Korkut'a teşekkür etmek istiyorum. Çok büyük emekleri ve katkıları var. Görüşmeler yoğun sürdü. Bu büyük kulübün parçası olmak büyük mutluluk. Taraftarımızın önünde kupalar ve zaferler kazanmak istiyorum" dedi. Alman oyuncu 3 yılda sırasıyla 1.1 milyon Euro, 1.2 milyon Euro ve 1.3 milyon Euro alacak. Beşiktaş, Hoffenheim'e 1 milyon 750 bin Euro bonservis ücresi ödeyecek.



'TAKIMDAKİ 2 YILLIK SORUNU ÇÖZDÜK'

Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları da Alman futbolcuyu alarak büyük bir sorunu çözdüklerini belirtti. Transferlerin süreceği mesajını veren Torunoğulları, "Yaklaşık 2 yıldır süren sağ bek sorunumuzu çözdük. Beck ile uzun süredir görüşüyorduk. İyi bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Transfer dönemimiz iyi geçiyor. Takımdan ayrılan Demba Ba'ya da bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Taraftarı rahat olsun. Bu işler sabır işi. Geçen sene biliyorsunuz Sosa'yı son gün transfer etmiştik. Stoper için de görüşmelerimiz sürüyor. Sona geldik sayılır. Bizler transfer olayında doğru işler yapıyoruz" şeklinde konuştu.



#Andreas Beck
#Beşiktaş
#Erdal Torunoğulları
9 yıl önce