|

Yiğit İncedemir: Süper Lig'e çıkacağız

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un deneyimli oyuncusu Yiğit İncedemir, kırmızı-beyazlı ekibi sezon sonunda Süper Lig'e çıkaracaklarına inandığını belirterek, taraftarlardan iç saha maçlarında daha fazla destek beklediklerini söyledi.

Yeni Şafak
12:31 - 1/01/2017 Pazar
Güncelleme: 12:35 - 1/01/2017 Pazar
AA
Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Yiğit İncedemir, ligdeki geleceklerine yönelik konuştu.
Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Yiğit İncedemir, ligdeki geleceklerine yönelik konuştu.

Son 2 sezondur kırmızı-beyazlı formayı terleten Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon şanssız şekilde Süper Lig'e veda ettiklerini belirtti. Yiğit, Sivasspor'un her şeyiyle TFF 1. Lig'in üzerinde bir kulüp olduğunu ve sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini kaydetti.



Sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını ancak teknik direktör Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle ligin yükselen ekipleri arasında yer aldıklarını vurgulayan Yiğit, "Son haftalarda iyi mücadele ediyor ve iyi maçlar çıkartıyoruz. Bunun sonucunda da zirvedeki ekiplerle olan puan farkını kapattık" dedi.



"Süper Lig'e çıkacağız"


Yiğit, son haftalarda galibiyet serisi yakaladıklarını ve sezonun ikinci yarısında bu başarı grafiğini sürdürmeyi arzuladıklarını belirterek, şöyle devam etti:



  • "İlerleyen haftalarda çok daha rahat galibiyetler alacağımıza da inanıyorum. Çünkü takımın oturduğuna inanıyorum. Herkesin iyi mücadele ettiği bir takım olduk. Teknik heyetimiz, futbolcu arkadaşlarımız, taraftarımız ve yönetimimizle Sivasspor'u layık olduğu yere, Süper Lig'e çıkartacağız. Bireysel olarak da önceliğim şampiyon olup, Süper Lig'e dönmek. Mesut hocanın benden ne istediğini biliyorum ve ona göre oynamaya çalışıyorum. Yönetim, taraftar, futbolcu grubu ve teknik heyet olarak bu ligin üstündeyiz ama bu lige göre oynamamız gerektiğini öğrendik. İnşallah şampiyon olacağız"




#Sivasspor
#TFF 1. Lig
#Yiğit İncedemir
7 yıl önce