|

Yıldırım'dan kulüp başkanına tokat

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi'nde Yakın Doğu Üniversitesi ile yaptıkları ilk maç öncesi, rakip takımın başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 04:14 - 8/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rakip takımın başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rakip takımın başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı.

Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında oynanan Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi ilk maçına, sarı-lacivertli takımın başkanı Aziz Yıldırım'ın, Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör'e attığı tokat damga vurdu. Olayın perde arkasında Fenerbahçeli yöneticilere yer ayrılmamasının yattığı öğrenildi.

Yıldırım, "Oyuncularımızı ayartıp transfer teklifi yapıyorlar. Seyirci için bilet istiyoruz, vermiyorlar. Salonu Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar. Bu olay burada kapanmayacak. Emniyet toplantısında Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu buraya gelemez demişler. Geldim, gereğini yaptım. Bundan sonra daha çok yapacağım. Bize yer bırakmamışlar, kendileri yayılmışlar. Bunlar bir de Fenerbahçe kongre üyesi. Hakemlerle oynuyorlar. Bu maça gelme sebeplerimden biri de buydu" ifadelerini kullandı.

Işık Eyigüngör ise şikayetçi olacağını dile getirdi.

  • 6222'DEN SORUŞTURMA
  • Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör’e tokat atmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı harekete geçerek Aziz Yıldırım hakkında ’6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Hakkında Kanun’ kapsamında müfettiş görevlendirerek inceleme başlattı.
#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Basketbol
7 yıl önce