|

Yılmaz Vural: Ben neden Çin'e gitmeyeyim?'

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Çin'de görev alabileceğini belirtirken, Ersan Adem Gülüm ve Burak Yılmaz gibi milli futbolcular gitmiş. Ben neden gitmeyeyim?' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
14:27 - 6/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:01 - 6/02/2016 Cumartesi
Diğer

Devre arası transfer döneminde dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte Türkiye'den Ersan Adem Gülüm ve Burak Yılmaz'ı da astronomik rakamlarla transfer eden Çin kulüpleri şimdi de gözünü Türkiye'deki teknik direktörlere çevirdi.



Yanal ve Yılmaz listede

Dünyaca ünlü futbolcuları kadrosuna katan ve ödenen futbolcu maaşlarında kesenin ağzını bolca açan Çin kulüplerinin Türkiye'deki teknik direktör listesinde ise Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamış Ersun Yanal ve tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural da yer alıyor.



'Ben niye gitmeyeyim?'

Konuyla ilgili Kralspor'a konuşan Yılmaz Vural, "Oradaki iş adamı arkadaşlarım bana 'sen de Çin'e gel' dedi ama beni takip eden kulüplerin Türkiye'de böyle bir araştırma içinde olduklarını bilmiyordum." ifadelerine yer verdi.



Kendisinin de Çin'de görev alabileceğini belirten tecrübeli teknik adam; "Neticede futbol bu. Dünyaca ünlü yıldızlar Çin'e gitmiş. Ülkemizden Ersan Adem Gülüm ve Burak Yılmaz gibi milli futbolcular Çin'e gitmiş. Ben neden gitmeyeyim!" diye konuştu.


#yılmaz vural
#çin
#teknik direktör
#burak yılmaz
#ersan gülüm
8 yıl önce