|

Yılmaz Vural teklif aldığı Avrupa kulübünü açıkladı

Türk futbolunun tecrübeli antrenörlerinden Yılmaz Vural, gazeteci Veysi Ateş'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a benzeten Vural, Avrupa kulüplerinden aldığı teklifleri de açıkladı.

Yeni Şafak
15:34 - 10/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:18 - 10/12/2016 Cumartesi
Diğer
Türk futbolunun en tecrübeli antrenörlerinden Yılmaz Vural, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Türk futbolunun en tecrübeli antrenörlerinden Yılmaz Vural, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunun en sempatik teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, gazeteci Veysi Ateş'in sorularını yanıtladı. Habertürk'te katıldığı "Akılda Kalan" programına konuk olan Vural, kendisini isteyen Avrupa kulüpleri hakkında ilk kez konuştu.



İşte Yılmaz Vural'ın açıklamalarından öne çıkanlar;



Hangi takımı tutuyor?


  • "Ben aslında Sakaryasporluyum. Ben Türkiye'liyim. Hangi takımı tutuyorsun dediklerinde şöyle diyorum; babam Beşiktaşlı, bil bakalım ben neyim. Ali Şen'in döneminde iki kez anlaştık Fenerbahçe'yle sonra olmadı. Ali abi hayatımda her istediğimi yaptım, seni getirmek istedim ama olmadı dedi. Maalesef bu konuda son anda ne çıktı diye sormadım"

Teklif aldığı Avrupa kulübünü açıkladı


  • "Evet. Türk antrenörleri neden gitmiyor. Biz de pazarlama diye bir şey yok. Başarı hikayen olmazsa seni neden getirsin. İsveç takımı Malmö ile konuştuk, son anda olmadı. Bakıyor, seni sosyal medyada araştırıyor. 'Tamam' diyor ama olmuyor. Hala haçlı seferleri zihniyeti devam ediyor. Beşiktaş maçında gördünüz. Adam kırmızı kartı verdi, Beşiktaş'ı bitirdi. Bize teklif nereden geliyor Dubai'den, Azerbaycan'dan, İran'dan... Bugün Portekiz'den teklif aldım düşünüyorum. Bu sefer şeyde kalıyorsunuz, o sizin için bir aşama olmayacaksa neden gideyim"

"Kendimi Erdoğan'a benzetiyorum"


  • "Ben kendimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a benzetiyorum. Nasıl Tayyip Erdoğan istiyorsa sistemin değişmesini, ben de bu ülkede sistemin değişmesini istiyorum müsaade edin de futbolda da ben olayım"


#Yılmaz Vural
#Recep Tayyip Erdoğan
#Malmö
7 yıl önce