|

Yine Bruno! Yine CAS!

Ribery''i Marsilya''ya kaçıran menajer, Song ve Pires dosyaları için G.Saray''a 13.2 milyon Euro''luk dava açtı

.
00:00 - 29/05/2013 Çarşamba
Güncelleme: 00:29 - 29/05/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Yine Bruno! Yine CAS!
Yine Bruno! Yine CAS!

G.Saray''ın menajer Bruno''yla dertleri bitmiyor. Ribery''i İstanbul''dan Marsilya''ya kaçırmasıyla gündeme oturan Lüksemburglu menajer Bruno Heiderscheid, 2005 yılında Song ve Pires ile ilgili olarak imzalanmış sözleşmelere ilişkin CAS nezdinde sarı-kırmızılı kulübe 13 milyon 250 bin Euro''luk dava açtı. Kulüpten yapılan açıklamada sözleşmelere istinaden 2011''de Bruno ile sulh protokolü imzalanmış olmasına rağmen protokolün iptali ve alacağın tahsilini istediği belirtildi. Bruno''nun asıl alacak olan 1 milyon 710 bin Euro''nun günlük faiziyle 8 milyon Euro talep ettiği, CAS tarafından sulh protokolünün geçersizliğine hükmedilmesi halinde 5 milyon Euro ve ek olarak 250 bin Euro tazminata hükmedilmesini istediği kaydedildi.

İLK OLAYI DEĞİL

Lüksemburglu menajer, Ünal Aysal döneminde bir süre başkan danışmanı olarak görev yapmıştı. Verilen sözlerin tutulmadığını iddia ederek 2.5 milyon TL''lik 2 tazminat davası açan Bruno, davanın kapatılması karşılığında 250 bin Euro ve aylık 10 bin dolar danışmanlık parası almıştı.

AURELİEN CHEDJOU CUMA GELİYOR

G.Saray''ın her konuda anlaşmaya vardığı Lille takımının stoperi Aurelien Chedjou sağlık kontrolünden geçmek üzere cuma günü İstanbul''a geliyor. Chedjou''nun menajeri Metin Aşar, futbolcunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra basının karşısına çıkacağını belirti. İstanbul''da oturacağı evi ve tesisleri gördükten sonrakısa bir İstanbul gezisi yapıp tatilini geçirmek üzere İstanbul''dan ayrılacak. Menajer Metin Aşar, Chedjou''nun G.Saray''a büyük katkılarının olacağını söyledi.


11 yıl önce