|

'Yönetici değil, futbolcuyum'

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, yeni teknik direktör Jan Olde Riekerink'i kendisinin seçtiğini iddia edenlere 'ben futbolcuyum yönetici değil' diyerek çarpıcı bir yanıt verdi.

Yeni Şafak
11:12 - 17/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:26 - 17/03/2016 Perşembe
Diğer

“Galatasaray'da yeni hocayı o belirledi" denilen Sarı-Kırmızlılar'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, konuyla ilgili açıklama yaptı.



Fanatik'in haberine göre, Wesley Sneijder, hocayı kendisinin belirlemesi gibi bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını belirtirken, son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle, İstanbul'daki kariyerini gözden geçireceğini söyledi.



Ben futbolcuyum, yönetici değil

Galatasaray'da teknik direktörlük sorunu Hollandalı Jan Olde Riekerink'in sezon sonuna kadar görevlendirilmesiyle son bulurken, seçim konusunda etkin rol aldığı sıkça dile getirilen tecrübeli futbolcu “burada herkes dedikoduyu çok seviyor. Ben sadece futbol oynamaya çalışıyorum. Ben futbolcuyum, yönetici değil İşimi yapmaya çalışıyorum. Ayrıca şu son yaşanan olaylardan sonra daha çok ailemi düşünüyorum. İnsanların insafsızca bu yakıştırmaları yapmalarına gerçekten bir anlam veremiyorum" ifadelerini kullandı.



Pazar günü oynanacak derbiyle ilgili de konuşan Hollandalı yıldız, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını dile getirdi.








#Wesley Sneijder
#galatasaray
#Jan Olde Riekerink
8 yıl önce