|

Zanetti'den Adriano itirafı

Inter'in uzun süre kaptanlığını yapan Arjantinli Javier Zanetti, Brezilyalı Adriano'yla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Yeni Şafak
11:17 - 7/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:50 - 7/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Zanetti, uzun yıllar kaptanlığını yaptığı Inter'e 2014'te veda etti.
Zanetti, uzun yıllar kaptanlığını yaptığı Inter'e 2014'te veda etti.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in uzun yıllar boyunca kaptanlığını yapan Javier Zanetti, eski takım arkadaşı Adriano'nun bilinmeyen yönlerini anlattı.

Futbol dünyasında büyük bir yıldız olacakken tutunamayan Brezilyalı oyuncu için, "Onu depresyondan çıkaramamak futboldaki en büyük yenilgimdir" diyen Zanetti Tuttomercatoweb'e verdiği röportajında şunları söyledi:

"Kendime yeni Ronaldo'yu bulduk dedim"
  • Real Madrid'e o golü attığı zaman, kendi kendime dedim ki evet yeni Ronaldo'yu bulduk. Favelalardan geliyordu ve bu beni biraz korkutmuştu. Oranın ne kadar tehlikeli olduğunu görmüştüm.
"Hayal edemeyeceğiniz bir çığlık attı"
  • Babası öldüğü zaman bir salondaydık. Telefonu fırlattı ve asla hayal edemeyeceğiniz bir biçimde bağırmaya başladı. Bugün bile o anı düşündüğümde beni ürpertir. O günden sonra Adriano'yu Massimo Moratti ile birlikte küçük kardeşimiz gibi gördük. Futbol oynamaya, gollerini atmaya devam etti. Kazandığı başarıları gökyüzünü göstererek babasına adadı. Ancak o telefon görüşmesinden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.
"Dünyanın en iyisi olursun demiş"
  • Bir gece Ivan Cordoba ile aynı odayı paylaştığında, ona Ronaldo ve Ibrahimovic karışımı bir tarzı olduğunu söylemiş. Eğer bilinçli olursan dünyanın en iyisi olabilirsin demiş.


#Javier Zanetti
#Adriano
7 yıl önce