|

Zeminin faturası ağır oldu

F.Bahçe'nin Altınordu ile oynadığı maçta sağ kasığından sakatlanan Emre 3 hafta yok. Bekir ve Hasan Ali'nin bileği burkuldu. Diego ve Emenike'de adale sertleşmesi meydana geldi. Kadlec ise kasık bölgesinden sakatlandı

Yeni Şafak
04:00 - 22/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 22:56 - 21/01/2015 Çarşamba
Diğer

Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası’nda Altınordu ile oynadığı grup maçında sahadaki kötü zeminin faturası ağır oldu. Kaptan Emre Belözoğlu, sağ bacağından sakatlandı ve yapılan kontroller sonrası ikinci derece yırtık olduğu açıklandı. Cezası nedeniyle hafta sonundaki Kasımpaşaspor maçında forma giymeyecek Emre’nin tedavi sürecininin 3-4 haftayı bulacağı bildirildi. Fenerbahçe’nin ligin 18. haftasında Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı maçta forma giyemeyecek başarılı oyuncu, tedaviye erken yanıt vermesi halinde 19. haftada Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Trabzonspor ile oynayacağı derbide takımdaki yerini alabilecek. Sarı-lacivertli takımda Bekir ve Hasan Ali'nin ise Altınordu maçında bileği burkuldu. Emenike ve Diego'da adale sertleşmesi, Kadlec'in ise kasık bölgesinde ağrılar meydana geldi. Emre dışında diğer oyuncuların Kasımpaşa maçında forma giyecekleri bildirildi. 


Ayağa kalkacağım ve goller atacağım

Fenerbahçe'de forma giydiği son 7 maçta performansıyla hayal kırıklığı yaşatan ve sadece 3 isabetli şut atan,  Emenike, takımı için elinden geleni yaptığını söyledi. Kupadaki Altınordu maçında oyundan alındıktan sonra tribünlerin tepkisini çeken Nijeryalı oyuncu, gol atamadığı için eleştirildiğini belirterek , "Gol atmak için bundan sonraki maçlarda elimden geleni yapacağım. Ayağa kalkacağım ve gollerimi atacağım" ifadelerini kullandı. 


Formaya Webo yakın

Sarı-lacivertlilerin Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesi forvette sıkıntı yaşayan teknik direktör İsmail Kartal, Pierre Webo'ya "hazır ol" mesajı verdi. Emenike'nin performansı nedeniyle 11'de forma giyip giymeyeceği belirsiz. Sow'un da Afrika Uluslar Kupası'nda olması nedeniyle Kasımpaşa maçında Webo'nun oynaması bekleniyor.


Kuyt'a tam not!

F.Bahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Antalya kampında her fırsatta golf sopaları ve topları ile Regnum Carya’nın sahasına çıktı. Kuyt, futboldan sonra en büyük tutkularından biri olan golfte böylesine güzel bir ortam ve çok başarılı rakipler bulmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 


Sow'a program uyarısı

Teknik direktör İsmail Kartal, Senegal Milli Takımı kampında bulunan Sow'u uyardı. Genç çalıştırıcı, golcü oyuncudan devre arasındaki yükleme kampına katılmadığı için milli takımda kendisine verilen programı uygulamasını istedi.


Gökhan ve Webo'ya sürpriz

F.Bahçe'nin Altınordu ile oynadığı kupa maçı sonrası dönüştü Gökhan ve Webo'ya takım arkadaşları sürpriz yaptı. 20 Ocak doğumlu iki oyuncu için takım arkadaşları her iki oyuncunun da isminin yer aldığı pastayı birlikte kestiler. 

#Fenerbahçe
#Altınordu
#Emre
9 yıl önce