|

5,000 TL'ye saat kayışı: Apple Watch Hermes!

Dahası, pek çok mağazada satışa çıktığı gibi tamamıyla tükendi stoklar!

Yeni Şafak ve
10:54 - 6/10/2015 Salı
Güncelleme: 11:04 - 6/10/2015 Salı
Yeni Şafak
Apple

'ın dünya moda devlerinden

Hermes

ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı meyvelerini verdi.



Bildiğimiz gibi

iPhone 6S

neslinin tanıtım gecesinde ilk olarak

Apple Watch

'ın geleceğinden bahsedilmiş ve yazılımsal konulara ek olarak bir de yeni aksesuarlar tanıtılmıştı. İşte bu aksesuarlar içerisinde en çok ilgi çekeni ise hiç kuşkusuz

Hermes

'in imzasını taşıyacak olan el yapımı deri kayışlar oldu.





Apple'dan yapılan

göre, Apple Watch'ın paslanmaz çelik versiyonu üzerinden üretilen Hermes versiyonu dün itibarı ile raflardaki yerini aldı. Sadece Apple ile Hermes'in satış mağazalarından satın alınabilen (yani internet üzerinden satılmıyor) modeller üç farklı kayış tipiyle tasarlanan versiyonlara sahip.









Bunlardan birisi bildiğimiz klasik deri kayış (38/42mm; 3 renk seçeneği), diğeri bileğe çift dolananlardan (38mm; 4 renk seçeneği) ve sonuncusu ise Cuff ismi verilen biraz daha kalın ve enli bir versiyon (42mm; sadece kahverengi). Fiyatlandırma sırasıyla

1,100, 1,250 ve 1,500 dolar

olarak belirlenmiş durumda. Bu arada fiyatlandırmanın sadece kayışı (ve üzerinde Hermes logosunun yer aldığı kadran ve tokayı) değil komple saati kapsadığının da altını çizelim. Gerçi zaten kayışlar münferit satılmıyor.



Son olarak da gelen yorumlara baktığımızda, Apple'ın ABD mağazalarının pek çoğunda saatlerin daha ilk günden tamamıyla satıldığınını da not olarak düşelim. Keza Fransa'da da benzer bir tablo var imiş.



Türkiye'de henüz satışta değiller gerçi ama dilerseniz detaylarına

erişebilirsiniz.







#apple
#apple watch
#akıllı saat
#hermes
#iphone 6s
9 yıl önce