|

Aile büyükleri için akıllı çevirmeli telefon

Akıllı telefonlar yaygınlaştı ve bir dönemin en çok kullanılan çevirmeli telefonları artık piyasadan tamamen kalktı. Fakat bir YouTube kullanıcısı geçmişi yad edenlere veya yeni teknolojiyi sevmeyenlere hitap eden nostaljik bir tasarım paylaştı.

Yeni Şafak
11:08 - 6/11/2016 Pazar
Güncelleme: 08:16 - 6/11/2016 Pazar
Yeni Şafak

Aile büyüklerimizin yeni teknolojiyi öğrenme konusunda sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Gençlik dönemlerinde aşina oldukları çevirmeli telefonların artık piyasada olmaması, yeni sürece ayak uydurmakta zorlanmalarına neden oluyor. Bir de geçmişe olan özlem var tabii ki…

Mr. Volt

adlı

kullanıcısı, geçmişi özleyenlere ve yeni teknolojiyi sevmeyenlere hitap edecek cinsten.



Çevirmeli telefonları andıran yeni tasarım, büyük gövdesi ve OLED ekranıyla dikkat çekiyor. Tasarımın içerisinde sim kart bulunuyor. Arama yapmakla kalmayan bu yeni çevirmeli telefon aynı zamanda numara kaydetme, mesaj atma ve radyo dinleme gibi özelliklere de sahip. Boyutu ile ilk çıkan cep telefonlarını da andıran tasarımda minimal tuşları kullanmak çok kolay. Yapılan işlemler anında OLED ekrana yansıyor.

Yeni tasarım çevirmeli telefon ile yanlışlıkla telefon arama veya telefonu sıfırlama gibi olasılıklar imkânsız oluyor!




Yeni tasarım çevirmeli

lar gençlere hitap etmiyor, hoşlarına da gitmeyecektir muhtemelen. Fakat eski zamanları özleyen aile büyükleri için büyük kolaylık sağlayabilir. Ürünün satılıp satılmayacağı ise belli değil.




#Mr. Volt
#YouTube
#Çevirmeli Telefon
#Akıllı çevirmeli telefon
8 yıl önce