|

Battlefield 1'de Çanakkale Savaşı'nın videosu yayınlandı!

1. Dünya Savaşı'nın konu alındığı ve milyonların merakla beklediği Battlefield 1'de Çanakkale Savaşı'nın videosu yayınlandı. Battlefield 1'in Çanakkale cephesini konu alması oyun severleri memnun etti. Fakat savaşa Osmanlı cephesinde katılamıyoruz.

Yeni Şafak
13:43 - 6/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:15 - 6/10/2016 Perşembe
Yeni Şafak
21 Ekim'de piyasaya çıkacak Battlefield 1'in Çanakkale Savaşı videosu yayınlandı.
21 Ekim'de piyasaya çıkacak Battlefield 1'in Çanakkale Savaşı videosu yayınlandı.

Son zamanların en çok merak edilen oyunları arasında yer alan Battlefield 1'de Osmanlı'nın da yer alacağını biliyoruz. 1. Dünya Savaşı'nın konu alındığı oyunda farklı cepheler olacak ve savaşa katılan birçok ülke ile oynanabilecek. Geliştirici firma böylece bir yandan oyun keyfi sunarken, diğer taraftan savaşta nelerin yaşandığını da gözler önüne sermek istiyor.



EA Games, oyuna dair beklentiyi her daim sıcak tutmak için yeni videolar yayınlamaya devam ediyor. Battlefield 1'in son yayınlanan videosunda ise Çanakkale Savaşı gösteriliyor.



İşte oyunda geçen o sahneler:




Maalesef tekli oyunda taraf seçemiyoruz ve senaryo gereği Çanakkale Savaşı'nda Osmanlı askerlerini oynayamıyoruz. Bu bölümdeki görev, bir Anzak habercisi olarak hayati önem taşıyan mesajları ön cepheler arasında iletmek.



Battlefield'ın resmi sitesinde habercinin görevi şu şekilde açıklanıyor:



  • "İngiliz İmparatorluğu, Osmanlı topraklarına beklenmedik bir çıkartma yaparak savaşta yeni bir cephe açmayı planlıyor. Yarım milyondan fazla asker taşıyan gemiler, 1. Dünya Savaşı'nın en kritik gününde Gelibolu civarında toplandı. Bir Anzak habercisi olarak şiddetli bombardıman ve çıkartma sırasında hayati önem taşıyan mesajları ön cepheler arasında iletmeye çalışacaksınız."

Battlefield 1, 21 Ekim'de PC, Xbox One ve PS4 platformları için satışa çıkacak. Oyuna dair detaylı bilgilere aşağıdaki haberimizden ulaşabilirsiniz.





#Battlefield 1
#Çanakkale Savaşı
#Osmanlı
#EA Games
8 yıl önce