|

FIFA 18'in detayları belli oluyor

EA Sports'un geliştirdiği futbol oyununun bu yıl çıkacak serisi FIFA 18'den ilk bilgiler gelmeye başladı. Şirket CEO'su Andrew Wilson'un açıklamalarına göre hikaye modu bu yıl yeni karakterler ve yepyeni bir hikayeyle devam edecek.

Yeni Şafak
14:35 - 2/02/2017 Perşembe
Yeni Şafak
FIFA 18'in bu yıl E3 Fuarı'nda tanıtıldıktan sonra eylül ayında piyasaya çıkması bekleniyor.
FIFA 18'in bu yıl E3 Fuarı'nda tanıtıldıktan sonra eylül ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında satışa sunulan FIFA 17, çok sayıda sporseverin dikkatini çekmişti. Ignite Engine yerine Battlefield gibi aksiyon oyunlarında kullanılan Frostbite oyun motorunun tercih edildiği FIFA 17, gerçeğe yakın görüntüsüyle büyük ölçüde beğenildi. Hatta The Journey adlı kariyer modu sayesinde PES 2017'nin önüne geçtiğini savunanların sayısı hiç de az değil.



FIFA 17 ilgiyle takip ediledursun, FIFA 18'den detaylar gelmeye başladı. Şirket CEO'su Andrew Wilson, üzerinde çalışmalarını sürdürdükleri yeni oyuna dair açıklamalarda bulundu. Wilson, The Journey modunun 10 milyonu aşkın oyuncu tarafından oynandığını belirtti ve bir hayli beğenilen bu modun önümüzdeki seride geliştirilebileceğinin sinyallerini verdi:



  • "FIFA 18 geçtiğimiz yıl tasarladığımız hikaye modunu bu yıl bir adım öteye taşıyacak. Oyuncular FIFA 18'de The Journey - 2. Sezon ile yepyeni karakterler ve yeni bir hikaye anlatımıyla karşılaşacaklar."




#FIFA 18
#Futbol
#Oyun
7 yıl önce