|

Google Pixel ile Samsung Galaxy S7 karşı karşıya

Google'ın 4 Ekim'de düzenlediği etkinlikte ilk akıllı telefonu Pixel'i tanıtmasıyla gözler, diğer amiral gemileriyle Google Pixel'in karşılaştırmasına çevrildi. İlk akıllı telefonunda bir hayli iddialı olan Google Pixel'in, Galaxy S7'yi alt ettiği bir çok alan bulunuyor. İşte iki telefonun ortak özellikleri ve farkları...

Yeni Şafak
11:51 - 7/10/2016 Cuma
Güncelleme: 08:51 - 7/10/2016 Cuma
Yeni Şafak
Google Pixel, birçok alanda Samsung Galaxy S7'yi alt etmeyi başarıyor.
Google Pixel, birçok alanda Samsung Galaxy S7'yi alt etmeyi başarıyor.

ABD'li teknoloji ve yazılım devi Google'ın 4 Ekim'de #madebygoogle etkinliğinde resmen tanıttığı Google Pixel, özgün tasarımı ve sahip olduğu teknik özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



Geçtiğimiz günlerde iPhone 7 ile karşılaştırdığımız Google Pixel, bu kez Samsung'un amiral gemisi Galaxy S7'nin karşısına çıkıyor. Google'ın ilk akıllı telefonu, sürpriz bir şekilde birçok konuda S7'yi alt etmeyi başarıyor.



İşte Google Pixel ile Galaxy S7'nin ortak özellikleri ve farkları:




Yazılım/donanım uyumunun ne boyutta olacağı tahmin edilen Google Pixel, 13 Ekim'de 5 ülkede satışa çıkacak. Telefonun satış fiyatı iPhone 7 ile aynı (649 dolar) olacak. Ülkemize gelip gelmeyeceği henüz belli olmayan telefonun, Türkiye'de 2500-3000 TL arası bir fiyat etiketine sahip olabileceği öngörülüyor.



Google Pixel'in detaylarını ve iPhone 7 karşılaştırmasını aşağıdaki haberlerimizden inceleyebilirsiniz.








#Google Pixel
#Samsung Galaxy S7
#iPhone 7
#Karşılaştırma
8 yıl önce