|

Google Pixelbuds AirPods'a rakip olacak

Google yeni amiral gemisi Pixel 2 için Apple gibi bir tanıtım etkinliği düzenledi ve kablosuz kulaklığı Pixelbuds’ı tanıttı. Rakiplerine göre farklı özellikleri bulunuyor.

Yeni Şafak
10:36 - 5/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:52 - 5/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Pankreas kanseriyle uzun mücadeleden sonra, teknoloji hayalperesti ve Apple'ın kurucusu Steve Jobs hayatını kaybetti.
Pankreas kanseriyle uzun mücadeleden sonra, teknoloji hayalperesti ve Apple'ın kurucusu Steve Jobs hayatını kaybetti.

Google dün akşam Pixel 2 ve Pixel 2 XL amiral gemilerini tanıtırken satışa çıkaracağı diğer ürünleri de tanıtmış oldu. Pixelbuds isimli kablosuz kulaklık tanıtılan ürünler arasında en dikkat çekenlerden birisiydi. Apple’ın AirPods’una karşı önemli bir rakip olabilecek Pixelbuds tasarım ve özellikler açısından oldukça ilginç özelliklere sahip.

  • Google’ın kablosuz kulaklığı Pixelbuds piyasadaki diğer rakipleri gibi 159 dolar fiyat ile satılacak. Kulaklıklar birbirine ‘’neckbuds’’ ismi verilen bir kordonla bağlı. Kumaş kaplı kılıf hem koruma sağlıyor hem de şarj istasyonu olarak kullanılabiliyor. Cihazın 5 saatlik bir şarj ömrü var. Ayrıca şarj istasyonu kulaklıkları 4 defa tam doldurabiliyor.

Kulaklığın üzerindeki dokunmatik yüzey sayesinde şarkı geçme, ses açıp kapatma, Android ve Pixel modelleriyle kullanıldığı zaman çalışan özellikleri bulunuyor. iPhone dahil bir çok marka ve model akıllı cihazla uyumlu.

  • Pixelbuds’ın en dikkat çeken özelliklerinden birisi anlık çeviri yapabilmesi. Lansman sırasında uygulamalı olarak gösterilen bu özellik Google Translate desteği ile 40 dilde anlık çeviri yapabiliyor. Bu özellik yalnızca Google’ın Pixel akıllı telefonlarıyla kullanılabiliyor.

Ürünün tüm özellikleri tamamlanmış değil ve güncellemelerle Google yeni özellikler ekleyeceğini belirtiyor. Pixelbuds’ın güncellemeleri sadece Android cihazlar için gelecek.


#Google
#Pixelbuds
#Kulaklık
7 yıl önce