|

Hitman: Bölüm 5 çıkış videosu yayınlandı

Io Interactive tarafından geliştirilen efsane oyunun finaline az kaldı. Episode 5: Colorado adlı hikâyede Ajan 47, Colorado’daki bir askeri kampa sızıyor.

Yeni Şafak
14:02 - 28/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:01 - 28/09/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Hitman Episode 5: Colorado adıyla yayınlanan yeni bölüm sezonun sondan bir önceki bölümü.
Hitman Episode 5: Colorado adıyla yayınlanan yeni bölüm sezonun sondan bir önceki bölümü.

27 Eylül'den itibaren oynanmaya başlayan beşinci bölüm hakkında heyecan dolu bir video yayınlandı.

Freedom Fighters ismindeki görevde Ajan 47, Colorado'daki bir askeri kampa sızarken oyuncuların bu kampta yer alan dört hedefi öldürmesi gerekiyor.


Mart ayında Giriş ve Paris bölümü, Nisan'da Episode 2: Sapienza, Mayıs'ta Episode 3: Marakeş, Temmuz'da Yaz Bonus Bölümü ve son olarak Ağustos ayında Episode 4: Bangkok bölümleri yayınlanan Hitman'ın Episode 5: Colorado bölümü de dün itibariyle yayınlandı. Square Enix'in yayıncılığını üstlendiği aksiyon-macera oyunu Hitman'in adeta köklerine döndüğü oyunda karakterimiz bu sezon Paris, Roma, Marakeş, Bangkok ve Colorado'yu dolaştı. Sezon finali ise Japonya'da geçecek ve 2016'ın sonlarına doğru yayınlanacak.

Hitman: Bölüm 5, 27 Eylül'den itibaren oynanabilir durumda.


Yeni bölümde yine yetenekli düşmanlar oyuncuları bekliyor; bu durum da oyunun zorluğunu daha da artırıyor. Bölümün özetinde “

Sean Rose, Maya Parvati, Ezra Berg ve Penelope Graves… Dördü de birbirinden farklı ve çok tehlikeli insanlar. Uzmanlık alanları çevre terörizminden kimyasal sorgulamaya kadar değişiyor.

” sözlerine yer veriliyor. Bölüm 5'te hikâye ön plana çıkıyor ve bugüne kadar olanlar ve hikâyenin nereye gittiğine dair net bir fikir sahibi olmanızı sağlıyor. Oyuna yeni fırsatlar, kılık değiştirmeler ve yeni donanım, silah, eşya açan 70 farklı mücadele eklenmiş.



Askeri kampa sızacak


Hitman Season One

'ın sondan bir önceki bölümü olan “

Freedom Fighters

” görevi hafife alınacak bir görev değil. Karakterimiz askeri eğitim kampı hüviyetinde olan bir çiftliğe sızmak ve verilen görevi tamamlamak zorunda. Oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC'de oynandığını belirtelim.




#Hitman Season One
#Freedom Fighters
#hitman
#hitman bölüm 5
#Hitman Episode 5: Colorado
8 yıl önce