|

İçeriğin kralı video

İnternette video içeriklerin gördüğü ilgi, kurumları kendi online video platformlarını kurmaya yönlendiriyor. Video platformları, ürün ve hizmetlerin tanıtılması, iş ortakları ve çalışanlara eğitim verilmesi gibi çok farklı amaçlarla kullanılabiliyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:14 - 23/08/2016 Salı
Yeni Şafak

İnternetin yükselen yıldızı video, ürün ve hizmetlerini ilgi çekici biçimde tanıtmanın yanında iç iletişim, oryantasyon ve eğitim gibi kurumsal süreçlerini geleneksel yöntemlerin yanı sıra görüntü ile de desteklemek isteyen şirketleri kendi online video platformlarını kurmaya yönlendiriyor.



ALTYAPI MALİYETİ YOK


Bu amaçla “Enterprise Video” adlı bir platform geliştiren Medianova'nın 'Kullandığın kadar öde' mantığıyla çalışan bulut tabanlı servisleri, altyapı kurmaya gerek kalmaksızın, donanım ve yazılım maliyetlerini de önemli ölçüde düşürüyor. Medianova CEO'su Serkan Sevim, “360 derece video yönetim platformu Enterprise Video için, son kullanıcıların yaygın olarak kullandıkları online video platformlarının kurumsal versiyonu diyebiliriz. Telekomünikasyon, sağlık, finans ve perakende gibi farklı sektörlerde birçok kurum, 800'ü aşkın noktada platformumuzu aktif olarak kullanıyor” dedi.



HER PLATFORMDAN ERİŞİM


Sevim, “Kurumsal kullanıcıların alışageldikleri web tabanlı servislerle arasında herhangi bir fark olmaması da bu süreçleri kolaylaştırıyor. iPhone, iPad ve Android de dahil olmak üzere tüm mobil cihazları ve formatları destekleyen platform son derece esnek bir yapıya sahip. Bu sayede kurumların portal ve web sitelerinin altyapılarına da kolay entegrasyon sağlanıyor” diye konuştu.



8 Kurumsal videonun faydası


*Sektörünüz ve kurumunuz hakkında hazırlayacağınız videolar yardımıyla kurumsal hafıza oluşturmanız mümkün olur.


*Şirketinizin saha ve operasyon maliyetlerini düşürebilirsiniz.


*Hem iç iletişimde hem de müşteri ilişkilerinde şirketin yenilikçi imajını güçlendirir.


*Sunum ve toplantı videolarınız talep üzerine paylaşılabilir.


*Çalışanlar video içeriklerine web'den, mobilden ve tabletten kesintisiz ulaşır.


*Şirketin bant genişliği tüketilmeden (lokal), ağ yatırımı olmaksızın (bulut üzerinden) kullandığınız kadar ödersiniz.


*Videolarınızı HD kalitede ve kesintisiz olarak tüm çalışanlarınıza ulaştırır.


*Kurum çalışanları arasında işbirliğini sağlar, öğrenmeye teşvik eder ve kurumsal iletişimi geliştirir.



#Video içerikleri
#Enterprise Video
8 yıl önce