|

İnternette bir dakika bunlar oluyor

Dünyayı bir örümcek ağı gibi saran internetin tüm insanlara ulaşması ile birlikte yapılan işlem sayılarında büyük patlama yaşandı. Saniyede milyarlarca işlemin yapıldığı bu mecranın günümüz verileri ise görenleri hayrete düşürmeye yetiyor. İşte o verilere göre en popüler işlemler listesinin bazılarını gözler önüne seriyoruz.

Yeni Şafak
16:19 - 24/03/2017 Cuma
Güncelleme: 18:01 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Günümüz internettinde, dakikada milyarlarca işlem yapılıyor.
Günümüz internettinde, dakikada milyarlarca işlem yapılıyor.

Sanal dünya kavramının gelişmesi ile birlikte, hayatımıza dair her mecra internet üzerine hızlıca taşınmaya başladı. Telefonların yerini alan internet, küresel çapta iletişimi saniyelere indirgeyerek tüm dünyayı entegre hale getirdi. Gelişen teknoloji ve insanların ihtiyaçlarına göre de şekil almaya başlayan internet, geçmişten günümüze büyüyerek dakikada milyarlarca işlem yapılan bir mecra haline geldi.



Bugün ise, gelişen internet öyle bir hal aldı ki mesajlaşmadan alışverişe, sosyal medyadan online paylaşımlara kadar her mecrada anlık binleri bulan işlemler yapılıyor. Yani açıklanan 2017 verilerine göre internette 1 dakikada yapılan işlemlerin en popülerlerini listelemek gerekirse sizlerle söyle paylaşabiliriz;




Bu görselde de görüldüğü üzere internet kullanıcılarının yaptıkları işlemler her geçen gün artarak ilerlemekte. Birçok şirketin büyümesine, tanınmasına ve yayılmasına vesile olan bu internet ağı, katlanarak her geçen gün büyümeye devam ediyor.



#İnternet
#Google
#İnstagram
#Facebook
#WhatsApp
7 yıl önce
default-profile-img