|

iOS 10.3 Sinema moduyla Ocak’ta yayınlanacak

Apple iOS 10.2 sürümünü geçtiğimiz ayın ortalarında yayınlamıştı. , Apple’ın iOS 10.3 için gelen ilk bilgilere göre sinema modu olarak adlandırılacak yeni bir özellik geliyor.

Yeni Şafak
10:20 - 1/01/2017 Pazar
Güncelleme: 10:23 - 1/01/2017 Pazar
Yeni Şafak
Apple iOS 10.3 sürümünü Ocak ayı içerisinde yayınlayabilir.
Apple iOS 10.3 sürümünü Ocak ayı içerisinde yayınlayabilir.

Apple'ın iPhone, iPad ve iPod touch gibi cihazlar için gelecek olan yeni güncelleme ile “Sinema modu” olarak adlandırabileceğimiz yeni bir özellik geliyor. iOS sızıntı kaynaklarından biri olan Sonny Dickson tarafından sosyal medyadan paylaşılan bilgilere göre iOS 10.3 için ilk geliştirici beta sürümünün 10 Ocakta yayınlanacağını takipçileriyle

.



Apple'in iOS işletim sistemi üzerinde koyu renklerin hakim olacağı bir arayüz (tema) üzerinde çalıştığı önceden biliniyordu. Sinema modu özelliği, bu çalışmanın bir sonucu olabilir. Sinema moduna cihazın denetim merkezi içine yerleştirilecek patlamış mısır şekilli bir ikonla erişileceği belirtiliyor.




Sinema modu özelliği sayesinde sinema veya benzer karanlık ortamlarda telefonun daha rahat kullanılması hedefleniyor. Bu yeni özellik ile telefonun çağrı veya mesajlar için ses ya da uyarılar, titreşimli geri bildirim veya ekran aydınlatması gibi unsurlarının otomatik olarak kapatılması sağlanacak. Fakat iPhone'ların kenarında yer alan sessiz mod anahtarının tüm bu işleri yerine getirdiğini biliyoruz. Bu yüzden yeni özelliğin ne gibi ek özellikler katacağını şuanlık bilemiyoruz. Sızıntıya göre ilk geliştirici beta sürümü 10 Ocak tarihinde yayınlanacak olan iOS 10.3 sürümünün ne gibi yenilikler sunduğunu yakında görebileceğiz.







Bu mesaj iMessage'ı çökertiyor Teknoloji dünyasındaki bu yenilikler hüsranla bitti


#Apple
#iOS
7 yıl önce