|

iPhone 8'in Tasarımını Gösteren Spigen Kılıf Kataloğu Sızdırıldı

Uluslar arası pazarda öncü kılıf üreticilerinden biri olan Spigen’in, global iş ortaklarına dağıttığı iPhone 8 kataloğu sızdırıldı. Bu kataloğun sızdırılması ürünün tanıtım tarihinin değişmeyeceğini de gözler önüne seriyor.

Yeni Şafak
14:46 - 23/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 14:47 - 23/08/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Spigen, iPhone 8 kılıf kataloğunun sızdırılmasına neden oldu.
Spigen, iPhone 8 kılıf kataloğunun sızdırılmasına neden oldu.

Tanıtımına kısa bir süre kala iPhone 8 için hazırlıklarını tamamlamaya çalışan Apple, ürün aksesuarları için üreticilere yeni tanıtacağı cihaz hakkında tasarımsal bilgileri verdi. Dünya çapında kılıf üretiminde öncü firmalardan biri olan Spigen’de bu bilgileri elinde bulunduruyor.

Global iş ortaklarına iPhone 8’in ürün kataloğunu yollayan Spigen, bu sırada ürün kataloğunun sızdırılmasına da neden oldu. Sızdırılan katalogdaki iPhone 8 modeline bakıldığında home butonunun cihazda artık yer almadığı görünüyor. Ayrıca yeni cihazda ekran kilidi tuşunun büyüdüğü de gözlerden kaçmıyor. Bununla birlikte ekran çerçeve oranında da büyük bir başarı yakalayan teknoloji devi, oldukça sık bir tasarımla meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu kataloğun ortaya çıkması ise cihazın tanıtım tarihinin erteleneceği yönündeki söylentileri de çürütmüş oluyor. Spigen daha öncesinde, Samsung ve Apple lansmanlarından önce yine katalogları iş ortaklarına dağıttıktan sonra yine sızdırılmıştı. Bu durum yeniden iPhone 8’in başına geldi.




#Apple
#iPhone 8
#Spigen
#Katalog
7 yıl önce