|

Koç'tan 'Bilişim Fuarı' çıkarması

Bilişim teknolojileri alanında Türkiye'nin öncü kuruluşu Koç Bilgi Grubu, her biri Türkiye'nin dijitalleşmesinde aktif rol oynayan 10 şirketiyle 4-9 Eylül 2001 tarihleri arasında Bilişim Fuarı'nın 210 No.'lu standında sergileyeceği ürün, çözüm ve hizmetleriyle ses getirecek.

Yeni Şafak
00:00 - 2/09/2001 Pazar
Güncelleme: 15:25 - 26/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Koç Bilgi Grubu Bilişim Fuarı'na; KoçSistem, Koç.net, Koç Bryce, Kangrum, Biletix, Book In Turkey, GVZ, Ultra Kablo TV, Bilkom, Kobiline, Kotonline şirketleriyle katılacak.



Koç Bilgi Grubu, Bilişim Fuarı'nda şirketlerinin Türkiye'de 'ilk' olan bir dizi ürün, hizmet ve çözümleriyle yer alacak.



Koç Bilgi Grubu, 4-7 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nın Dolmabahçe B salonunda yapılacak Bilişim Zirvesi'nde ise 'Rekabette Bilgi' temalı bir dizi seminere de ev sahipliği yapacak. Yeni İş Modeli, Yeni Yaşam Biçimi, Yeni Öğrenme Modeli ve Teknolojide Rekabet konularında verilecek seminerlerin konuşmacıları arasında Koç Holding Stratejik Planlama Grubu Başkanı Mehmet Ali Berkman, Tofaş Türkiye Otomobil Fabrikaları A.Ş. Başkanı Jan Nahum, Metehan Sekban (Bilgi Üniversitesi) ve Koç Bryce'ın iş ortağı, uzaktan eğitimde dünya lideri olan John Bryce'ın Avrupa Pazarlama Müdürü Eyal Schneid da yer alacak.


#Koç Bilgi Grubu
#Bilişim Fuarı
23 yıl önce