|

Lexus’tan uzay gemisi tasarımı

Sadece otomobil tasarımları yapmasıyla tanınan Lexus bu sefer kurgusal bir evrende uzay gemisi tasarımıyla karşımıza çıktı. Lexus’un yeni tasarımı, yeni bilimkurgu filmi Valerian için hazırlandı.

Yeni Şafak
10:57 - 13/11/2016 Pazar
Güncelleme: 07:59 - 13/11/2016 Pazar
Yeni Şafak

Ünlü Fransız yönetmen Luc Besson'un yeni bilimkurgu filmi Valerian'ın ilk tanıtım filmi geçtiğimiz gün yayınlanmıştı. Yılın en iyi bilim kurgu filmlerinden biri olmayan aday filmle ilgili

Lexus

bir tasarım yayınladı.



Luc Besson'un, Valérian and Laureline isimli çizgi roman serisinden esinlenerek çektiği yeni filmi, Japon otomobil üreticisi Lexus'un sadece otomobil tasarlamadığını bizlere göstermiş oldu. Valerian filminde yer verilmek üzere SkyJet isimli uzay gemisini tasarlayan Lexus tasarım ekibi yeni jenerasyon modellerinin de yüzünün ipucunu vermiş oldu.





Lexus global müdürü David Nordstrom yeni tasarımlarıyla ilgili yaptığı açıklamada “Nexus olarak Luc Besson'un hayal dünyasını gerçeğe uyarlamasına yardımcı olduk. Besson'un önceden gerçekleştirdiği işlerinde bir hayranı olarak keyif aldık.” İfadelerini kullandı. SkyJet, yeni jenerasyon LC Coupe'nin de tasarımıyla alakalı bizlere küçük ipuçları veriyor.



#Lexus
#Lexus uzay gemisi
#Valerian
#Luc Besson
7 yıl önce