|

LG G6 modüler tasarıma sahip olmayacak

LG’nin yeni amiral gemisi G6 hakkında bugüne kadar birçok iddia ortaya atıldı fakat resmi açıklama sonunda geldi. LG, geçen yılın ilk yarısında çıkardığı amiral gemisi G5’de kullandığı modüler tasarımdan vazgeçtiğini resmen kabul etti.

Yeni Şafak
11:54 - 6/01/2017 Cuma
Güncelleme: 11:56 - 6/01/2017 Cuma
Yeni Şafak
Görsel temsilidir.
Görsel temsilidir.

LG'nin üst düzey yöneticilerinden Skott Ahn, Wall Street Journal'a verdiği

müşterilerin modüler telefonlara ilgi göstermediğini, bu nedenle modülerlik özellikleri yerine LG'nin G6 ile birlikte estetik ve kullanışlılığa odaklanacağını kaydetti. Fakat şirket G5 ve “Arkadaşlar” adını verdiği eklentilerin ardından akıllı telefonlardan vazgeçmeyi düşünmüyor.



LG G5 ile şirket fiziksel kamera kontrolleri sağlayan bir eklenti, iyileştirilmiş hoparlörler, 360 derece kamera seçenekleri ile piyasaya sürülmüştü. Bu eklentiler telefonun maliyetinin üstüne ekleniyor ve biraz daha artmasına neden oluyordu. LG G6 ile ilgili CES 2017'de herhangi bir bilgi verilmedi. Fakat şirket sözcüsü telefonun çok yakın bir sürede çıkacağını söyledi. Bu açıklamalar sonrası cihazın şubat ayı sonundaki Mobil Dünya Kongresi'nde ayrıntılı bilgilerin gelebileceği yorumları yapılıyor.












#LG
#G6
7 yıl önce