|

Mobil yazılım sektörüne hızlı giriş yaptı

Bilişim sektörüne inovatif yazılım hizmetleriyle güçlü giren WangoSoft - Mobil Yazılım, ilk yılında pazarın yükselen markalarından oldu. WangoSoft Yöneticisi Güler, yeni ve kaliteli projelerle kalıcı olacaklarını söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 30/12/2014 Salı
Güncelleme: 21:09 - 29/12/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Türkiye’de bilişim sektörüne özel sektörün yaptığı yatırımlar her geçen gün artıyor. Aktif kullanıcı sayısının artmasıyla sosyal ve ticari hayatın yeni yüzü olmaya başlayan bilişim dünyası böylece Türkiye’nin katma değer ağına yeni ürünlerin girmesini de sağlıyor. Bunlardan biri de WangoSoft - Mobil Yazılım şirketi oldu. iOS ve Android platformlarına mobil uygulamalar geliştiren WangoSoft - Mobil Yazılım, web tasarım ve kurumsal kimlik çalışmaları üzerine geliştirdikleri profesyonel ürünlerle mobil yazılım dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Dürüstlük çerçevesinde kaliteli ve ‘kreatif’ projeler sunduklarını kaydeden WangoSoft Proje Yöneticisi Onur Güler, her ihtiyaca yönelik gündelik yaşamı kolaylaştıracak yazılımlar geliştirdiklerini dile getirdi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ESAS

Geliştirdikleri çalışmalarının mobil yazılım, kurumsal kimlik tasarımının yanında web tasarımı ve yazılımı alanlarında devam ettiğini belirten Güler, “Biz firma olarak yaptığımız tüm işleri en ince noktasına kadar irdelemekteyiz. Göze kötü gelebilecek her konuya değinmeye çalışıyoruz. Yeni gelişen ve kaliteli projelerle sektörde kalıcı olacağız” dedi. Güler, hitap ettikleri sektör ve son kullanıcıların geri dönüşleriyle projelerinde uyguladıkları güncelleme stratejisinin markalarını piyasada etkin bir konuma getirdiğini ifade etti.  

FİYATLARI PİYASANIN ALTINDA 

Bilişim sektöründe yerli yazılım mühendisliği sayesinde piyasanın altında fiyatlarla hizmet verdiklerini belirten Güler, "Bunu imkanı sağlarken de yaptığımız işleri en ince ayrıntısına kadar işlemeye özen gösteriyoruz” diye konuştu.

İhtiyaclara yönelik inovatif uygulama

WangoSoft'un, başlıca projeleri hakkında bilgi veren Onur Güler, öne çıkan şu projelerini paylaştı: 


Birun Otelcilik Mobil Uygulamaları:
iPhone ve iPad Mobil için modern çizgileriyle kullanıcı dostu bir ara yüz oluşturan bu uygulama, galeri ve iletişim detayları ile kullanımı daha etkin bir hale getirdi.

AkıllıAsistan Mobil Uygulama: 
iPhone için tasarlanmış bu uygulamada konum bazlı hatırlatma, not atma, güncelleme, takvim ve kullanıcı dostu özellikler bulunuyor. Bu yazılım, yakınnda yayına geçecek.

Turnuva Mobil Uygulaması:
Futbol ile ilgili sanal ve gerçek turnuvalarda kullanılabilecek detaylı bir iPhone turnuva uygulaması. Bu sayede maç sonuçları, puan tablosu gibi özellikler görülebiliyor.
#bilişim
#WangoSoft
#iOS
#Android
#WangoSoft - Mobil Yazılım
9 yıl önce