|

Netflix Türkiye fiyatlarını güncelledi

Dünya üzerinde 70 milyondan fazla aboneye sahip olan medya sağlayıcısı Netflix, yarın yapacağı Türkiye etkinliği öncesi fiyatlarını güncelledi.

Yeni Şafak
10:46 - 21/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:53 - 21/09/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Netfix yapacağı etkinlik öncesi Türkiye fiyatlarında güncelleme yaptı.
Netfix yapacağı etkinlik öncesi Türkiye fiyatlarında güncelleme yaptı.
22 Eylül tarihinde Türkiye lansmanını yapacak olan Amerika'nın en büyük online film ve dizi platformu Netflix'in Türkiye fiyatlarında güncelleme yapıldı. Bu yılın başında Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 130 ülkeye açılan Netflix, 22 Eylül'de Türkiye lansmanını yapacağını açıklamıştı.


Geçtiğimiz yıl RTÜK düzenlemeleri nedeniyle Türkiye Pazar araştırmalarını durdurduğunu açıklayan Netflix, Türkiye'de yeni bir fiyat düzenlemesine gitti. Daha öncesinde 8 Euro (26 TL) ile başlayan fiyat seçenekleri ile servis hizmeti veren Netflix bundan böyle 15.99 TL'den başlayan fiyatlarla hizmet sunmaya devam edeceğini açıkladı.





Dünyaca ünlü

House of Cards, Narcos, Sense8, Dardevil, Marco Polo ve Orange Is The New Black

gibi dizilerin yayıncısı olan

Netflix

, Türkiye fiyatlarını yeniden belirledi. Buna göre en uygun seçenek olan 'basic' pakete abone olmak isteyenler 15.99 TL ödeme yapacak. Bu fiyatta standart görüntü kalitesinin sunulduğunu (SD kalite) ve yalnızca tek bir cihazdan izlenebildiğini belirtelim. Bunun yanı sıra 27.99 liralık 'standart' paket hem yayın kalitesini HD olarak sağlıyor hem de Netflix eş zamanlı olarak iki ayrı cihazda kullanılabiliyor. Bu pakette Amerika kanallarında yer alan tüm diziler ve Netflix içeriklerinin tamamından yararlanabiliyorsunuz. 39.99 liralık 'premium' pakette ise dört farklı cihazdan izlenebilen Ultra HD yayın kullanıcılara sunuluyor.



Lansman Çırağan Sarayı'nda


Netflix kurucu ortağı ve CEO'su Reed Hastings'in de katılacağı Türkiye lansmanı Çırağan Sarayı'nda yapılacak. Lansman sonrası, Türkçe içeriği artırmanın yanısıra Türkiye'ye özel içeriklerin üretilmesi de bekleniyor. Netflix servisinde Türkçe dil desteğinin sınırlı fakat Türkçe altyazılı ve dublaj seçeneğine sahip içerikler de bulunuyor.



#Netflix
#netflix Türkiye
#Netflix Türkiye fiyatları
8 yıl önce