|

Netflix’de çevrim dışı izleme dönemi

Daha öncesinde çevrim dışı izleme özelliğinin kısa bir süre sonra yayınlanacağını açıklayan Netflix söz konusu özelliği resmi olarak yayınladı. Bundan böyle Netflix üzerinde filmleri ve dizileri çevrim dışı izleme imkânı mümkün.

Yeni Şafak
11:26 - 2/12/2016 Cuma
Güncelleme: 11:29 - 2/12/2016 Cuma
Yeni Şafak

Çevrim dışı izleme için istediğiniz filmi veya diziyi daha önceden bilgisayarınıza indirip, istediğiniz zaman izleyebileceksiniz. Netflix Türkiye söz konusu yenilik konusunda resmi açıklamayı yaptı.



Çevrim dışı izleme özelliği tamamen ücretsiz bir özellik olarak geldi. Bu özellikten faydalanmak için yeni güncellemenin yüklenmesi gerekiyor. Herhangi bir paket değişikliği yapmanıza gerek yok. Fakat bazı sınırlamalar olduğunu belirtelim; bunlardan bazıları çevrim dışı izleme sisteminin sadece iOS ve Android telefon ve tabletlerde çalışması ve tüm dizilere desteğin verilmemesi. Netflix'in kendi ürettiği Narcos, Orange is the New Black, Stranger Things ve Daredevil gibi diziler çevirim dışı izlenebilir fakat diğer diziler buna izin vermiyor olabilir. Ayrıca bölge sınırlaması da mevcut. Örneğin Netflix Amerika'da mevcut olup, Netflix Kanada'da olmayan bir diziyi indirip, diğer ülkeye geçerseniz diziyi izleyemezsiniz. İndirdiğiniz içeriklerde süre limiti var. Bazı dizi ve filmler sizlere izlemeniz için 48 saat süre tanırken bazıları bir haftadan kısa, diğerleri ise bir hafta müddet verebilir. Bu konuda film ve dizi çevrim dışı izleme seçeneği kısmında gerekli bilgiler paylaşılıyor.







#netflix
#netflix çevrim dışı
#çevrimdışı izleme
7 yıl önce