|

Prisma uygulaması Android'e geldi

Kısa süre önce Apple kullanıcıları için iOS platformunda hizmete sunulan Prisma uygulaması Android'de yayınlandı. Çektiği fotoğraflara efektler vermeyi sevenler, artık Google Play'den de bu popüler uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir.

Yeni Şafak
09:54 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:51 - 25/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Son zamanların en popüler fotoğraf düzenleme uygulaması Google Play'de yayınlandı.
Son zamanların en popüler fotoğraf düzenleme uygulaması Google Play'de yayınlandı.

Günümüzde fotoğraf çekmek adeta bir hastalık haline geldi. Özellikle gençler, her yerde ve her koşulda fotoğraf çekilmek için adeta birbiriyle yarışıyor. Hele bir de bu fotoğraf sosyal medyada paylaşılacaksa, efekt uygulamak kaçınılmaz hale geliyor.





Bildiğimiz üzere hali hazırda Instagram'da birçok filtre bulunuyor ve milyonlarca kişi bu filtreleri kullanıyor. Lakin daha özgün görünmek isteyenler, farklı uygulamalara yöneliyor. İşte bu alanda Prisma uygulaması ön plana çıkıyor. Henüz çıkalı kısa bir süre olmasına rağmen Prisma indirme rekorları kırdı ve AppStore'da en çok indirilen uygulamalar arasına girmeyi başardı.





Söz konusu uygulama için Android kullanıcılarının da hasreti sona erdi ve Prisma Google Play'de yayınlandı. Uygulamayı indirmek isteyenler

ücretsiz olarak erişebilir.



Prisma, diğer fotoğraf düzenleme uygulamalarından oldukça farklı. Zira uygulamada bulunan efektler, fotoğrafları adeta bir sanat eserine dönüştürüyor ve bu hizmeti ücretsiz olarak sunuyor. Bildiğimiz üzere uygulama marketlerinde çok kullanışlı uygulamalar var ancak bunların fiyatları oldukça yüksek olabiliyor.



Diğer taraftan Prisma'ya yakın zamanda video ve 360 derece fotoğraf çekim desteğinin de eklenmesi bekleniyor.



#Prisma
#Uygulama
#App Store
#Google Play
#Android
8 yıl önce