|

Red Dead Redemption 2 için son bir sene

Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan vahşi batı oyunu Red Dead Redemption'ın yenisi geliyor. Rockstar Games tarafından geliştirilen oyun, 2017'nin 3. çeyreğinde piyasaya çıkacak.

Yeni Şafak
17:20 - 18/10/2016 Salı
Güncelleme: 17:41 - 18/10/2016 Salı
Yeni Şafak
Oyun hakkında paylaşılan görselde 2017 yılının Sonbaharı işaret edilirken, ilk videonun 20 Ekim'de yayınlanacağı belirtiliyor.
Oyun hakkında paylaşılan görselde 2017 yılının Sonbaharı işaret edilirken, ilk videonun 20 Ekim'de yayınlanacağı belirtiliyor.

İlk serisi 2010'da piyasaya çıkan ve adeta tüm dünyayı kasıp kavuran Red Dead Redemption'dan yeni haber geldi.



Oyun geliştiricilerinin yaptığı açıklamaya göre oyunun ikinci serisi önümüzdeki sene piyasaya çıkacak. Milyonlarca RDR hayranı, ikinci serinin çıkıp çıkmayacağını sabırsızlıkla bekliyordu. Rockstar Games tarafından yapılan

, oyun severlerin bu merakı da giderilmiş oldu.



Tabii yapılan açıklamaya göre oyun önümüzdeki sene sonbaharda satışa çıkacak. Yani RDR hayranlarının yaklaşık bir sene daha beklemesi gerekiyor.







Yine Rockstar Games tarafından üretilecek oyuna dair teknik detaylar henüz bilinmiyor. 2017 yılının sonbahar aylarında karşımıza çıkacak oyunun ilk videosunun 20 Ekim'de yayınlanacağı belirtiliyor.



  • Red Dead Redemption: 2010 yılında piyasaya çıkan vahşi batı temalı oyun, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştirildi. Oyun, 1911 yılında geçiyor ve ABD ile Meksika sınırı arasında yaşanan olayları konu alıyor. Red Dead Redemption, Metacritic ve GameRankings gibi oyun inceleme platformlarından 100 üzerinden 95 puan alma başarısı gösterdi.

Rockstar Games'in yeni bir Red Dead oyunu için paylaştığı görseller ve arkasından gelen oyunun çıkış tarihi hakkındaki yeni bilgiler Rockstar Games'in sahibi olan Take-Two Interactive'e de bir hayli yaramışgözüküyor. Gelen yeni rapora göre, Take-Two Interactive'in hisseleri paylaşılan görsellerden sonra %5.7 oranında artış göstermiş.Daha oyunun bir adı, çıkış tarihi veya tanıtım videosu bile yayımlanmamışken Take-Two Interactive gibi devasa bir şirketin bu kadar değer kazanması aslında Red Dead markasının oyun sektöründe ne kadar önemli bir konumda olduğunu gösteriyor.



#Red Dead Redemption 2
#Oyun
#Rockstar Games
8 yıl önce