|

Samsung Galaxy Mega On​: En şık orta seviye

Samsung'un orta şeker modelleri içerisinde ekran tasarımı en hoşumuza gideni bu oldu.

Yeni Şafak ve
00:01 - 29/09/2015 Salı
Güncelleme: 21:01 - 28/09/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Samsung'un önümüzdeki günlerde satışa sunmaya hazırlandığı yeni akıllısı Galaxy Mega On görüntülendi.



Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA'nın onayından geçen modelde dikkatimizi çeken bir numaralı özellik tasarımı. Dikkat ettiyseniz Note 3/4 kardeşlere benzer bir formda tasarlanan model, onların üzerine bir de oldukça incelen -hatta neredeyse yok olan- çerçeveyi eklemiş ki zaten oldukça tutulan tasarım çizgisini bir adım daha öne almayı başarmış. Bildiğimiz gibi Note 3'ün tasarım çizgisi, Samsung kullanıcılarının en favori tasarımlarının başında gelen modellerden birisi. Hatta çeşitli kullanıcı anketlerine baktığımız zaman bazen Galaxy S6'nın premium tasarımının dahi önünde yer aldığını görüyoruz.



Bununla birlikte modelin teknik özelliklerine baktığımızda, kendisini tipik bir alt-orta seviye olarak

:






Gördüğümüz gibi uygun maliyetli bir tabletfon arayanlar için ideal bir çözüm. Hem tasarımı güzel, hem ekranı büyük hem de mevcut 4 çekirdekli ypngaseti HD çözünürlüğünün üzerinden rahatlıkla kalkar. Ama tüm bunlara rağmen eğer RAM miktarı 1GB olursa uzak durmanızda fayda var. 1.5GB bile artık sıkıntı yaratırken 1GB'lıkları gördüğümüz gibi uzaklaşmamız gerek.



Velhasıl model muhtemelen önümüzdeki haftalarda raflardaki yerini alacaktır, bize gelişi de uzun sürmez tahminimizce. Fiyatı belli olunca günceller, tavsiye eder ya da etmeyiz.

#samsung
#akıllı telefon
#android
#Samsung Galaxy Mega On​
9 yıl önce