|

Selfie çekmek isterken canından oluyordu

Adapazarı Tren Garı’nda selfie çekmek için tren vagonunun üzerine çıkan genç, elektrik akımına kapıldı. Olayın ardından 112 acil servis ekibi tarafından müdahale edilen olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadığı belirtilirken, elektrik akımı neticesinde hastada büyük çaplı izler kalacağı ifade edildi.

Yeni Şafak
14:39 - 15/08/2017 Salı
Güncelleme: 14:40 - 15/08/2017 Salı
Yeni Şafak
Birbey Kurt isimli bir genç selfie çekmek isterken 25 kilovoltluk elektrik akımına kapıldı.
Birbey Kurt isimli bir genç selfie çekmek isterken 25 kilovoltluk elektrik akımına kapıldı.

Mobil cihazların gelişimi ve sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte hayatımızı sarıp sarmalayan selfie çılgınlığı, bazen kazalar ile sonuçlanabiliyor. Son dönemde heyecan yaşamak için tehlikeli karelerin peşine düşen selfie hayranları, büyük kazalar geçiriyor hatta canlarından olabiliyor.

Söz konusu durma benzer bir olay ise dün saat 20.30 sıralarında Adapazarı Tren Garı’nda meydana geldi. 18 yaşındaki Birbey Kurt isimli bir genç selfie çekmek için çıktığı tren vagonlarının üzerinde elektrik akımına kapıldı. Acı olaya tanık olanlar ise hiç vakit kaybetmeden 112 acil servise haber verdi.


İtfaiye yardımı ile vagonun üzerinden aşağıya indirilen gence, sağlık ekipleri tarafında müdahale edildi. Hayati bir kayıp yaşanmadı. Lakin elektrik akımına maruz kalan genç, ömür boyu izlerini taşıyacağı bir kazayı atlatmış oldu. Şikayet edeceğim’ diyerek feryat eden Birbey Kurt, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

#selfie
#Birbey Kurt
#Adapazarı Tren Garı
7 yıl önce