|

Şikayet edilen özellik geri geldi

Ünlü mesajlaşma platformu WhasApp, Android cihazlar için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlana güncelleme ile birlikte kullanıcıların şikayet ettiği durum özelliğine geri geldi, Ayrıca dosya ekleme ikonu olarak kullandığımız ataç sembolü de, sohbet penceresinin sağ üst köşesinden mesaj kutucuğunun içine taşındı.

Yeni Şafak
10:54 - 11/03/2017 السبت
Güncelleme: 14:34 - 11/03/2017 السبت
Yeni Şafak
Beklenen durum özelliği geri geldi.
Beklenen durum özelliği geri geldi.

WhatsApp yayınladığı güncelleme ile birlikte durum özelliğinde değişiklik yapmıştı. Kullanıcılar tarafından beğenilmeyen özellik, çok sayıda şikayete neden oldu ve WhatsApp kullanıcılarına sık sık güncelleme getirerek uygulamada düzenleme yoluna gitti.



Yine Android kullanıcılarına yeni bir güncelleme yayınlayan mesajlaşma devi, sunduğu güncelleme ile WhatsApp Status modu modunda yeniliğe gitti. Söz konusu güncellemede ilk göze çarpan detay dosya ekleme atacı oldu. Söz konusu ataç simgesi sohbet penceresinin sağ üst köşesinde yer alırken yeni güncelleme ile birlikte mesaj yazdığımız alana taşındı. Bu yenilik ile kullanıcıların en çok ihtiyacı olduğu ikonlar bir araya toplanmış oldu.




Güncelleme ile gelen bir diğer değişiklik ise kullanıcıların şikayet ettiği durum özelliği. Bu özelik yayınlanan güncelleme ile birlikte geri geldi. Artık kişi listesinin alt kısmında eskiden olduğu gibi bir ileti bırakılabilecek ancak bu ileti kısmının adı "hakkımda" olarak değiştirildi.











#WhatsApp
#Durum
#Status modu
#Sohbet penceresi
٪d سنوات قبل
default-profile-img