|

Steam'de anlık oyuncu rekoru kırıldı

Oyuncuların vazgeçilmez adresi Steam'de anlık oyunu rekoru kırıldı. Dün akşam saatlerinde Steam üzerinden anlık 14,207,039 oyuncunun oyun oynadığı tespit edildi. İlk üç sırada herkesin tahmin ettiği oyunlar yer alıyor...

Yeni Şafak
16:34 - 8/01/2017 Pazar
Yeni Şafak

Dünyanın en popüler oyun platformu Steam tarihinde dün akşam bir ilk yaşandı. 125 milyonun üzerinde aktif kullanıcısı bulunan platform, kırılması güç bir rekora imza attı.



Açıklanan rapora göre dün akşam saatlerinde Steam üzerinden anlık 14,207,039 oyuncunun oyun oynadığı tespit edildi. Bu sayı Steam için bir rekor anlamına geliyor.



İşte dün akşam en çok oynanan oyunların listesi:





Birinci sırada Counter-Strike: Global Offensive yer alıyor ki buna hiç şaşırmamak lazım. Zira CS:GO'nun dünya çapında çok büyük bir oyuncu kitlesi bulunuyor. CS:GO'yu anlık 527 bin kişiyle Dota 2 oyunu takip ediyor. Sadece bu iki oyun bile anlık olarak 1 milyonun üzerinde trafik sağlıyor. Sıralama GTA 5, ARK: Survival Evolved, Garry's Mod, Rocket League oyunlarıyla devam ediyor. Fakat bu oyunlar ile ilk iki sıradaki oyunlar arasında ciddi bir oyuncu sayısı farkı olduğu gözlerden kaçmıyor.



#Steam
#Oyun
#CS:GO
7 yıl önce